Lentile degresive - orice dioptrii - o pereche de ochelari pentru intermediar si aproape (fara distanta - pana la 2m)

 

cel mai mic pret pentru lentile degresive

 

lentile degresive recomandate de ochelari.com

 

cel mai bun pret pentru lentile degresive pe fir

 

cel mai bun pret pentru lentile degresive pe fir

Lentile degresive

Lentilele degresive sau regresive sunt un tip special de lentile progresive, care se adresează celor care au de văzut bine în zona biroului, adică trebuie să vadă să citească documentele de pe masă și să vadă bine monitorul calculatorului aflat pe birou.

Lentilele progresive de uz general sunt acele lentile cu care putem vedea bine și la depărtare, și să citim, și chiar și intermediar, la calculator, totul cu o singură pereche de ochelari. Aceasta se obține cu ajutorul unor tehnologii foarte avansate, care justifică și prețul considerabil al lentilelor, care au astfel pe suprafața lor și dioptrii pentru vederea la distanță si pentru vederea aproape, trecerea între acestea făcandu-e treptat, fără demarcație. Astfel, avem zone de vedere clară, dar și zone inerente cu distorsiuni, zone prin care nu se mai vede la fel de clar. Utilizatorul trebuie să facă anume mișcări ale capului, ca să privească prin zona necesară pentru a vedea bine la o anume distanță iar unii gasesc asta destul de obositor.

Mai multe despre lentilele progresive de uz general găsiți aici, în cadrul explicațiilor categoriei.

 Pentru a micșora aceste neplăceri produse de zonele cu distorsiuni,  au fost create lentile mai speciale, doar pentru anume activități, favorizând astfel anume zone de pe lentilă, în detrimentul altora de care e mai puțină nevoie. 

lentile degresive

 

Lentilele degresive sau regresive

sunt un asemenea tip de lentile progresive speciale pentru cei care au nevoie să citească și să vadă bine la o distanță imediat apropiată. Astfel, zonele de pe lentilă dedicate cititului și vederii bune în imediata apropiere sunt mai mari. Utilizatorul se descurca foarte bine de exemplu la cititul hârtiilor de pe masă și să lucreze cu tastatura și monitorul calculatorului de pe birou, dar nu va vedea bine până în capătul celalalt al încăperii. 

Fiecare producător propune două degresii pentru modelele de lentile degresive din portofoliu și  din acestea va trebui să alegeți pe cea care vi se potrivește cel mai bine (Essilor Interview are degresii de 0,8 si 1,3, producătorul Hoya propune degresii de 0,8 si 1.5, Zeiss Syncrony are degresii de 0,75 și 1,25). Degresia este, în mare, diferența între dioptriile pentru citit și cele de care aveți nevoie ca să vedeți bine la distanță intermediară. Pe prescripția dumneavoastră de ochelari aveți scrisă adiția (diferența între dioptriile pentru citit și cele pentru vederea departe). La adiții sub 2, vi se potrivesc degresii de 0,7-0,8, iar la adiții mai mari trebuie să vă orientați mai degrabă către degresii de 1,15-1,5.

In orice caz, specialiștii noștri sunt alături de dumneavoastră pe chat sau la telefon, oricând simțiți nevoia să îi consultați. Si oricum, nici o comandă nu pleacă la montaj până nu este validată cu dumneavoastră.

Prețurile lentilelor degresive sunt de la 300 lei la aproape 1300 de lei (preturi lentile degresive la ochelari.com).

Variațiile așa de mari de prețuri sunt explicate prin  trehnologiile folosite de către fiecare producător de lentile, de complexitatea designului și de gradul de personalizare a lentilei, de calitatea materialului lentilei (grosimea lentilei dată de indicele de refracție care se alege în funcție de dioptriile dvs.) și de setul de tratamente ales dintre cele pe care producătorul le-a gândit pentru acest tip de lentile. Pe de altă parte, dacă nevoile dumneavoastră vizuale conduc la necesitatea alegerii unor lentile de comandă (mai multe informații aici), prețul poate crește considerabil.

Deci, dacă nu ne dorim ochelari cu lentile progresive care sunt bune câte puțin la toate, putem alege lentile progresive concepute special pentru ce nevoie punctuală avem, rămânând să rezolvăm vederea în celelalte zone cu alte soluții.

 

Mai multe informatii
Mai putin
View as Afisare produse grupate Afisare ca lista produse

4 produse

produse pe pagina
Set Descending Direction
 1. ochelari cu lentile degresive Essilor Organic (din material plastic) Degresive Interview (degresii de 0.80 si 1.30 dpt)

  Lentile degresive din sticla organica (material plastic) Degresive Interview (degresii de 0.80 si 1.30 dpt). Producator: Essilor

  Reward Points
  Primiti minim 17 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 327,00 RON - 947,99 RON
 2. lentile degresive Hoya pentru ochelari de vedere

  Lentile degresive din sticla organica (material plastic) Degresive (degresii de 0.75 - AddPower si 1.50dpt - Lecture B). Producator: Hoya

  Reward Points
  Primiti minim 14 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 262,00 RON - 823,00 RON
 3. Lentile degresive Nikon

  Lentile degresive din sticla organica (material plastic) Degresive Soltes Wide. Producator: Nikon

  Reward Points
  Primiti minim 31 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 612,00 RON - 1.258,00 RON
View as Afisare produse grupate Afisare ca lista produse

4 produse

produse pe pagina
Set Descending Direction