Important de stiut

 

Lucruri importante de stiut:

 - De pe site-ul nostru puteti achizitiona exact ce aveti nevoie: doar lentilele, lentilele + montaj pe o rama a Dvs., lentilele + montaj pe o rama de la noi, sau doar o rama.

- Montajele se fac in laboratoarele producatorilor, in functie de lentilele alese (ex. lentilele Rhein Vision se monteaza in laboratorul Rhein Vision de la Ploiesti)

- Toate lentilele sunt originale si sunt achizitionate de la partenerii nostri contractuali Rhein Vision, Essilor Romania (Specialistii vederii), Edy Optic, Interoptik, Hoya Romania (Magazinele de optica partenere - Logse Flex Consult).

 

Parteneri Hoya

 

- Toate lentilele sunt insotite de un certificat de calitate de la producator si includ o garantie de 24 de luni de la data facturarii pentru calitatea materialului, precizia de executie si calitatea tratamentelor, in conditiile respectarii instructiunilor de utilizare normala specificate.

- Toate lentilele vin in plicurile originale, inscriptionate cu dioptriile comandate. Si da, toate lentilele sunt ORIGINALE si provin de la partenerii nostri de mai sus. Nu le producem noi si nu le aducem/importam de undeva....

- In functie de producator si de tipul lentilei, acestea sunt gravate cu sigla producatorului si alte marcaje care pot insemna designul lentilei, aditia, etc.

- Pentru o lentila de stoc, termenul de livrare poate insemna 4 zile lucratoare - poate fi vorba de stoc Budapesta

- O comanda se face numai insotita de o reteta valida (trimisa pe email - office@ochelari.com sau WhatsApp pe nr. 0724 081 880)

- Pentru o comanda de lentile se adauga pretul de montaj. Daca rama este achizitionata de la noi, acest cost este zero.

- In functie de comanda, pot fi adaugate costuri de expeditie.

 

Rama/ramele pot fi aduse la punctul nostru de lucru din Bucuresti. Acolo vor fi preluate in baza unui proces-verbal de predare-primire.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii suplimentare va raspundem la tel 0724 081 880, ori pe mail pe office@ochelari.com sau pe chat.

 

Site-ul OCHELARI.COM este detinut si administrat de societatea Logse Flex Consult S.R.L., cu urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 32531469, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/1875/29.11.2013, cu punct de lucru in Bucuresti, B-dul Expozitiei nr. 1, sector 1 si sediul social in Ploiesti, Str. Rachitei nr. 18. Tel.: 0724 081 880; E-mail: office@ochelari.com.

Noi functionam in baza avizului de functionare emis de Ministerul Sanatatii nr. 5141

Va multumim si va dorim spor in toate!