Despre noi

 

despre noi

 

Un grup de opticieni (dar nu numai) entuziasti, dedicati si doritori sa impartaseasca ce stiu despre lentile, rame, ochelari. Ce vrem?

  • Ne dorim sa facem lucrurile mai simple si in acest domeniu, iar clientii nostri sa stie ce lentile le trebuie si cum sa le aleaga, in asa fel incat sa se potrivesca cat mai bine cu nevoile si posibilitatile dumnealor.
  • Sa oferim o experienta de navigare cat mai placuta si distractiva in magazinul nostru online. 
  • Sa fim mereu acolo sa ajutam, sa explicam, sa indrumam, cu amabilitate, rabdare si profesionalism pe oricine vrea sa stie mai multe despre ochelari.
  • Sa oferim suficiente posibilitati de a alege, fie ca este vorba de rame, lentile sau lentile de contact. Ne dorim ca fiecare sa poata gasi aici o solutie buna din punct de vedere tehnic si estetic si conforma cu bugetul de care dispune.
  • Sa incercam sa informam cat mai mult in legatura cu produsele pe care le vindem si cu noutatile in domeniu. Credem cu tarie ca purtatorii de ochelari trebuie sa fie informati si sa aleaga stiind ce variante au la dispozitie.
  • Sa convingem cat mai multi oameni despre necesitatea controalelor medicale periodice, de necesitatea de a comanda numai in baza unei retete.
  • Sa oferim produse de calitate, de la cei mai buni furnizori, la preturi cat mai bune.
  • Sa putem oferi orice serviciu legat de ochelari.
  • Sa dovedim ca exista viata pentru optica si in on-line. In anul 2017 8% din vanzarile de ochelari din Europa se faceau prin comertul electronic, in 2020 deja 14%, iar estimarea statista.com pentru 2025 este de 25%.
  • Sa avem clienti multumiti si care revin cu placere la noi.

Parteneri: Essilor RomaniaRhein VisionEdy OpticHoya RomaniaInteroptik, Optical Network, ...

Si da, toate lentilele sunt ORIGINALE si provin de la partenerii nostri de mai sus. Nu le producem noi si nu le aducem/importam de undeva.... Lentilele dumneavoastra sunt montate pe rame chiar de catre producatorul lor, iar dumneavoastra veti primi ochelarii insotiti de documentele care atesta acest lucru.

Datele de identificare ale firmei noastre (date pe care le puteti gasi si in sectiunea termeni si conditii):

 Site-ul OCHELARI.COM este detinut si administrat de societatea Logse Flex Consult S.R.L., cu urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 32531469, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/1875/29.11.2013, cu punct de lucru in Bucuresti, Str. Soveja 111-113 si sediul social in Ploiesti, Str. Rachitei nr. 18. Tel.: 0724 081 880; E-mail: office@ochelari.com.

Functionam in baza avizului de functionare nr. 5141 emis de Ministerul Sanatatii.