Livrari gratuite pentru comenzi peste 200 Lei | Retur in 15 zile | Plata in rate cu card de credit  - pana la 6 rate

Telefon: 0724 081 880, 0722 378 070 Email: office@ochelari.com        Unde ne gasiti

Suport Clienti | Contul Tau | Intra in cont |

 

Lucruri importante de stiut:

- De pe site-ul nostru puteti achizitiona exact ce aveti nevoie: doar lentilele, lentilele + montaj pe o rama a Dvs., lentilele + montaj pe o rama de la noi, sau doar o rama.

- Montajele se fac in laboratoarele producatorilor, in functie de lentilele alese (ex. lentilele Rhein Vision se monteaza in laboratorul Rhein Vision de la Ploiesti)

- Toate lentilele sunt originale si sunt achizitionate de la partenerii nostri contractuali Rhein Vision, Essilor Romania, Edy Optic, Interoptik, Hoya Romania.

- Toate lentilele sunt insotite de un certificat de calitate de la producator si includ o garantie de 24 de luni de la data facturarii pentru calitatea materialului, precizia de executie si calitatea tratamentelor, in conditiile respectarii instructiunilor de utilizare normala specificate.

- Toate lentilele vin in plicurile originale, inscriptionate cu dioptriile comandate.

- In functie de producator si de tipul lentilei, acestea sunt gravate cu sigla producatorului si alte marcaje care pot insemna designul lentilei, aditia, etc.

- Pentru o lentila de stoc, termenul de livrare poate insemna 4 zile lucratoare - poate fi vorba de stoc Budapesta

- O comanda se face numai insotita de o reteta  valida  (trimisa pe email - office@ochelari.com sau WhatsApp pe nr. 0724 081 880)

- Pentru o comanda de lentile se adauga pretul de montaj. Daca rama este achizitionata de la noi, acest cost este zero.

- In functie de comanda, pot fi adaugate costuri de expeditie.

 

Rama/ramele pot fi aduse la punctul nostru de lucru din Bd. Expozitiei Nr. 1(K), et. 1, camera 111, 012101, Sector 1, Bucuresti. Acolo vor fi preluate in baza unui proces-verbal de predare-primire.

Pentru orice alte nelamuriri sau informatii suplimentare va raspundem la tel 0724 081 880, ori pe mail pe office@ochelari.com sau pe chat.

 

Va multumim si va dorim spor in toate!