Lentile de ochelari Nikon

Lentilele Nikon

 Cu  100 de ani in urma Nikon a inceput activitatea in Japonia in domeniul producerii sticlei optice, urmand ca cercetarea permanenta si dezvoltarea tehnologiilor sa conduca spre producerea primelor lentile de ochelari Nikon in 1946. In 1983 Nikon a lansat primul tratament antistralucire combinat cu rezistenta la zgariere care a acaparat rapid piata lentilelor din Japonia, urmand ca in anul 2000 sa aduca primele lentile cu indice 1.74, cele mai usoare si subtiri lentile. In 2002 revolutioneaza din nou, lansand SeeMax, prima lentila monofocala cu optimizare in functie de forma ramei. Ulterior, Nikon a avansat rapid, inovand si aducand permanent imbunatatiri pe piata lentilelor performante, pentru confortul purtatorilor de ochelari. Lentilele care ajung pe piata romanesca sunt produse in Franta.

 Lentilele Nikon monofocale 

 Lentilele Nikon SeeMax AP

 Lentilele SeeMax AP au o optimizare speciala si personalizare dupa forma ramei si particularitatile purtatorului astfel incat, impreuna cu multiasfericitatea exclusiva Nikon, asigura o claritate exceptionala, indiferent de directia privirii si o estetica deosebita. Se adreseaza in special purtatorilor cu astigmatism, anizometropie, purtatorilor de lentile de contact.

Lentilele Nikon MyopSee 

 Lentilele MyopSee sunt lentile special concepute de Nikon pentru purtatorii miopi. Este o lentila dublu asferica cu o considerabila reducere a greutatii si deosebit de subtire. Este recomandata celor cu miopie medie si forte si cu astigmatism redus. Este disponibla si cu index 1.74.

 Lentilele Nikon RelaxSee Neo, Neo Lite si Neo Air 

 Lentilele RelaxSee Neo, Neo Lite si Neo Air sunt lentile monofocale evoluate care reprezinta solutia pentru oboseala oculara si ofera confort pentru activitatile ce necesita vederea aproape.  Se adreseaza presbitilor incepatori care au nevoie de vedere buna la distanta, dar si o vedere optima aproape. Poate fi cea de-a doua pereche de ochelari, speciala pentru lucrul indelungat aproape.

Lentilele Nikon progresive pentru interior

 Lentilele Nikon Soltes Wide

 Lentilele Soltes Wide sunt lentile special concepute pentru birou, pentru vedere buna aproape si la calculator. Se adreseaza presbitilor tineri si celor care lucreaza in mod indelungat aproape. Pot fi pentru o a doua pereche de ochelari, alaturi de cei cu lentile progresive.

 Lentilele Nikon Home & Office

 Lentilele Home & Office sunt concepute pentru vedere perfecta aproape si la distanta de cativa metri, la birou sau acasa.  Vederea intermediara e optimizata pentru folosirea dispozitivelor digitale.

Lentilele Nikon progresive 

 Lentilele Nikon Presio Balance Infinite

 Lentilele Presio Balance Infinite ajuta purtatorul sa vada bine la orice distanta, in orice directie, cu o dinamica confortabila. Au posibilitatea integrarii parametrilor personali, se potrivesc pe toate tipurile de rame, chiar si pe cele inguste, totul la un pret accesibil.

 Lentilele Presio Power Infinite

 Lentilele Presio Power Infinite au un filtru de aberatii care elimina distorsiunile in zonele periferice, extinzand mult zonele de vedere clara, oferind vedere buna si precisa la orice distanta. Sunt adecvate pentru toate tipurile de rame, chiar si pentru cele curbate. Sunt recomandate pentru cei mai exigenti purtatori.

 Lentilele Nikon Presio Power Infinite FP

 Lentilele Presio Power Infinite FP folosesc filtrul de aberatii ca si Lentilele Presio Power Infinite, avand toate caracteristicele exceptionale ale acestora, plus posibilitatea de a integra parametrii personali pentru un confort superior.

Lentilele Nikon Presio Master 2 Infinite

 Lentilele Presio Master 2 Infinite au campuri largi de vedere clara pentru ca sunt realizate in functie de forma ramei si beneficiaza de filtrul de aberatii, putand fi folosite pentru vedere buna si precisa la orice distanta, dar si cu confort imediat si adaptare usoara. Sunt disponibile si in varianta polarizata. Pot fi montate pe orice fel de rama, chiar si pe cele curbate.

 Tratamentele pentru lentilele Nikon 

HCC este tratamentul antireflex multistrat standard. Aduce in plus lentilei rezistenta la zgarieturi si proprietati hidrofobe si oleofobe. Pentru lentilele colorate se aplica doar pe suprafata concava.

HCC UV este un tratament multistrat cu proprietati antireflex, hidrofobe, oleofobe, cu protectie antizgariere si protectie UV. Pentru lentilele colorate si polarizate se aplica doar pe suprafata concava.

SEECOAT PLUS UV este un tratament multistrat cu proprietati antireflex, super hidrofobe si oleofobe, antistatic, cu super protectie antizgariere si protectie UV. Poate fi aplicat pe toate lentilele monofocale si progresive. Pentru lentilele colorate si polarizate se aplica doar pe suprafata concava.

SEECOAT BLUE  UV este un tratament multistrat cu proprietati antireflex, super hidrofobe si oleofobe, antistatice, cu super protectie antizgariere, protectie UV si cu o protectie speciala la componenta HEV din lumina artificial, pe ambele fete ale lentilei. Se adreseaza in special utilizatorilor de dispozitive digitale si celor expusi la lumina artificial LED.

NIGHT DRIVE BOOST este un tratament multistrat cu proprietati antireflex, super hidrofobe si oleofobe, antistatic, cu super protectie antizgariere si protectie UV, dar si cu proprietatea de a reduce reflexiile orbitoare care deranjeaza la condus noaptea.

SEECOAT BRIGHT UV este un tratament multistrat cu proprietati antireflex, super hidrofobe si oleofobe, antistatice, cu super protectie antizgariere si protectie UV si proprietatea de a ameliora contractul si culorile in orice fel de conditii de intensitate a luminii.

SEE SUN UV este tratamentul super rezistent la zgariere, antireflex, super hidrofob si oleofob, antistatic si protectie UV ce poate fi aplicat pe toate lentilele de soare, monofocale sau progresive. Reprezinta cea mai buna protectie solara, pentru o vedere clara si o estetica perfecta.

 Materialele lentilelor Nikon

Sticla organica sau minerala, cu indecsi de la 1.5 la 1.74, Nikon are solutii pentru orice prescriptie si orice rama.

Blue Secure

Sunt lentilele care au protectia impotriva luminii albastre (emisa de soare sau de lumina artificiala) integrata in material.

 Lentilele Nikon fotocromatice 

 Transitions Signature

Sunt lentile fotocromatice pana la categoria 3 de intunecare la exterior si deschidere rapida la interior. Absorb 100% razele UVA si UVB si protejeaza ochii impotriva luminii albastre. Pot fi folosite pentru toate variantele monofocale si progresive, cu exceptia SeeMax AP si Myopsee. Pot fi in culori clasice (maro, gri si graphite green) sau style (amethyste, amber, saphir).

 Transitions Xtractive

Sunt lentile fotocromatice ce se asociaza cu lentilele monofocale. Pot avea si efect de oglinda modern, in 17 culori.  Se activeaza si in interiorul automobilului pana la categoria 2.

 Polashade

Sunt lentilele colorate ce pot fi monofocale sau progresive, pot avea si efect oglinda. Se prezinta in 3 nuante, solide sau degrade. Ajuta la vedere clara, contrast bun, reduc substantial reflexiile orbitoare, se preteaza mai ales pentru activitati pe apa, la munte sau pentru condus.

 

Mai multe informatii
Mai putin

 

 

 

View as Afisare produse grupate Afisare ca lista produse

Produsele 1-30 din 385

Set Descending Direction
  1. Nikon Organic (plastic) Monofocale Sferice 1.50 Seecoat Plus UV stoc

    Special Price 270,00 RON Pret referinta catalog 338,00 RON
  2. Lentile calculator Nikon 1.50 Seecoat Blue UV stoc. Producator: Nikon

    Special Price 324,00 RON Pret referinta catalog 405,00 RON
Page
produse pe pagina