Lentile Rodenstock

Lentilele Rodenstock

 

Rodenstok este producator german de lentile, cu o experienta de 140 de ani in domeniu, care dezvolta in continuu tehnologii noi si revolutionare pentru care a fost recompensat cu zeci de premii si pentru care are sute de brevete.

  

Lentile unifocale

 

Perfalit

Perfalit sunt lentilele Rodestock monofocale sferice ce ofera claritate si transparenta maxime datorita Homogenius Technology cu care sunt executate toate materialele disponibile si au protectie UV.

Cosmolit

Cosmolit sunt lentile unifocale free form asferice, adica mai estetice si mai subtiri decat cele sferice. Au o reducere cu 30% a efectului de marire a ochilor. Ofera claritate si transparenta maxime datorita Homogenius Technology cu care sunt executate toate materialele disponibile si protectie UV. Au cea mai complexa gama de indici.

 Multigressiv Mono 2

Sunt lentilele free form personalizate de la Rodenstock, lentile multi-asferice, personalizate in functie de dioptrii si realizate prin tehnologie Free Form 3D si. Ofera vedere periferica foarte buna, claritate si transparenta maxime datorita Homogenius Technology cu care sunt executate toate materialele disponibile si protective UV.

Adaugand optiunea PLUS se obtine o crestere a puterii de +0.5 sau +0.8 in partea inferioara a lentilei pentru un plus de acomodare. Sunt destinate persoanelor cu varsta de 20-45 de ani care folosesc preponderant vederea de aproape in activitatea  carora le reduce oboseala si le sporeste confortul la vederea de aproape. Sunt optimizate Wave-Front pentru reducerea aberatiilor.

 

Impression Mono 2

Impression Mono 2 sunt lentile free form individualizate care tin cont de toti parametrii individuali ai fiecarui purtator. Sunt realizate cu tehnologia Free Form 3D, optimizate Wave-Front pentru reducerea aberatiilor. Ofera vedere periferica foarte buna, claritate si transparenta maxime datorita Homogenius Technology cu care sunt executate toate materialele disponibile si protectie UV. Sunt cele mai bune lentile individualizate monofocale produse de Rodenstock.

Adaugand optiunea PLUS se obtine o crestere a puterii de +0.5 sau +0.8 in partea inferioara a lentilei pentru un plus de ajutor la acomodare. Sunt destinate persoanelor cu varsta de 20-45 de ani care folosesc preponderant vederea de aproape in activitatea zilnica carora le reduce oboseala si le sporeste confortul la vederea de aproape. Sunt optimizate Wave-Front pentru reducerea aberatiilor.

 

Lentile multifocale

 

Lentilele ERGO

Lentilele ERGO – lentile pentru vederea aproape si intemediar. Sunt lentile ce aduc confort maxim, se adreseaza oricaror nevoi vizuale, disponibile in gama larga de material si indici.Sunt calculate tinand cont de pozitia de purtare (principiul Perfect Balance), au optimizare Wave Front pentru reducerea aberatiilor de ordin superior, degresie realizata independent de design si aditie, optimizare in functie de dioptrie.

 

Progressiv Ergo 2

Sunt lentile free form optimizate pentru vederea aproape si intermediar in 3 tipuri de design (Book- ideale pentru citit – 40 cm, PC –  ideale pentru calculator – 80 cm, Room – ideale pentru incapere – 200 cm) cu degresie pe concav calculata prin tehnologie Wave-Front pentru reducerea aberatiilor. Degresia se realizeaza in functie de design si de aditie.

 

Multigressiv Ergo 2

Sunt lentile free form pentru aproape si intermediar personalizate in functie de dioptrii si distanta pupilara in 3 tipuri de design (Book- ideale pentru citit – 40 cm, PC –  ideale pentru calculator- 80 cm, Room – ideale pentru incapere – 200 cm) cu degresie pe concav calculata prin tehnologie Wave-Front pentru reducerea aberatiilor.

 

Impression Ergo 2

Sunt lentile free form pentru vederea aproape si intermediar, individualizate  in functie de toti parametrii,  in 3 tipuri de design (Book- ideale pentru citit – 40 cm, PC –  ideale pentru calculator- 80 cm, Room – ideale pentru incapere – 200 cm) cu degresie pe concav calculata prin tehnologie Wave-Front pentru reducerea aberatiilor. Sunt lentile cu acomodare usoara.

 

Impression Ergo Free Sign 2

Sunt lentile free form pentru aproape si intermediar individualizate cu design variabil, individualizate   in functie de toti parametrii individuali. Designul degresiv se poate adapta pentru fiecare client ce nu se incadreaza in cele  in 3 tipuri de design prestabilite . Au degresie pe concav calculata prin tehnologie Wave-Front pentru reducerea aberatiilor. Sunt lentile cu acomodare usoara.

  

Lentile progresive Free Form

 

Progressiv YoungLife Free 2  si Progressiv YoungLife Free 2

Progressiv YoungLife Free 2  si Progressiv YoungLife Free 2  sunt lentile free form modern calculate pentru pozitia de purtare cu FreeForm 3D, au un design conceput pentru vedere de aproape fara distorsiuni, sunt optimizate Wave-Front pentru reducerea aberatiilor, includ sistemul EyeModel pentru vedere de aproape si intemediar imbunatatita cu 25%.

 

Progressiv PureLife Free 2

Progressiv PureLife Free 2 sunt lentile progresive asferice optimizate cu FreeForm 3D, al carui design este calculat pe baza prescriptiei fiecarui client. Au  progresia pe concav calculata cu tehnologia WaveFront pentru reducerea aberatiilor si includ sistemul EyeModel pentru vedere de aproape si intemediar imbunatatita cu 25%. Ofera acomodare usoara.

Multigressiv MyView 2

Multigressiv MyView 2 sunt lentile progresive asferice personalizate in functie de dioptrie si de distanta pupilara, designul fiind calculat pe baza prescriptiei fiecarui client si includ sistemul EyeModel pentru vedere de aproape si intemediar imbunatatita cu 25%. Ofera acomodare usoara.

 

Multigressiv MyLife 2

Multigressiv MyLife 2 sunt lentile free form personalizate cu design variabil, ce poate fi ales individual si accentuat pentru cele trei zone vizuale: aproape, intermediar, departe. Lungimea progresiei este adaptata la forma ramei. Ofera acomodare usoara.

 

Impression 2

Impression 2 sunt lentile progresive asferice individualizate care tin cont de parametrii fiecarui utilizator (distanta vertex, unghiul pantoscopic, curbura ramei, distanta pupilara). Includ sistemul EyeModel pentru vedere de aproape si intemediar imbunatatita cu 25%. Ofera acomodare usoara.

 

Impression FreeSign 3

Impression FreeSign 3 sunt lentile progresive adaptate necesitatilor vizuale individuale, au design variabil, adica poate fi ales individual si accentuat pentru cele trei zone vizuale: aproape, intermediar, departe. Lungimea progresiei este adaptata la forma ramei. Includ sistemul EyeModel pentru vedere de aproape si intemediar imbunatatita cu 25%. Ofera acomodare usoara.

Mai multe informatii
Mai putin

 

 

 

View as Afisare produse grupate Afisare ca lista produse

Produsele 1-30 din 516

Set Descending Direction
Page
produse pe pagina