Livrari gratuite pentru comenzi peste 200 Lei
Retur in 15 zile

Lentile Hoya

Lentile Hoya Vision

 

Hoya Vision este producatorul de lentile numarul 2 in lume , cu o experienta de 75 de ani in domeniu, profesionisti dedicati creerii si executiei unor lentile de o inalta calitate si tehnologie de varf pentru punerea in practica a designurilor concepute.

Lentilele monofocale

Lentilele monofocale Hoya sunt atat de perfectionate tehnologic, incat au capacitatea sa prelucreze individual fiecare prescriptie si sa o produca cu maxima precizie pentru performante vizuale remarcabile.

Nulux

Nulux sunt lentilele monofocale asferice de la Hoya Vision care imbina vederea periferica clara, fara distorsiuni, cu aspectul estetic superior. Ele sunt produse utilizand tehnologia proprie freeform point-to-point care permite calcularea si producerea individuala a fiecarei prescriptii, cu rezultate vizuale evident superioare pentru fiecare purtator. Aspectul este considerabil imbunatatit, lentila fiind mai plata si mai subtire, cu raze de curbura placute.

Nulux True Form

Nulux True Form sunt lentile monofocale create pentru cei care folosesc in mod frecvent calculatoare si dispozitive mobile. Ele asigura o vedere clara si relaxata, fara senzatia de suprasolicitare cauzata de privirea indelungata a ecranelor acestora. In partea inferioara a lentilei se afla o zona cu o usoara progresie cu plus, ajutand ochiul la privirea aproape sau la o distanta intermediara. Este solutia perfecta pentru tinerii presbiti, carora le face trecerea lenta catre viitoarele lentile progresive.

Nulux IDentity

Nulux IDentity sunt lentile monofocale adaptate la stilul individual al fiecarui purtator. Ele sunt astfel foarte personalizate, dar folosesc si o tehnologie speciala proprie Hoya pentru armonizarea binoculara, care analizeza nevoile fiecarui ochi pentru o vedere binoculara perfecta. Ele sunt rezultatul unor indelungi si largi cercetari, folosind ultimele informatii din domeniu.

Lentilele digitale

Lentilele digitale sunt a treia generatie de lentile Hoya Vision proiectate pentru purtatorii care acuza senzatia de suprasolicitare a ochilor care intervine dupa privirea indelungata la ecranele digitale. Sunt recomandate clientilor cu varste intre 3 si 45 de ani, ale caror nevoi vizuale includ privirea pentru mult timp in aceste ecrane sau a caror activitate se desfasoara intens in zona de vedere aproape.

Lentilele Sync III au în partea inferioară a lentilei o „zonă de amplificare”, cu putere usor crescuta pentru o focalizare mai usoara la ecranele digitale, dar si la distanta, in folosirea curenta.

Lentilele progresive

Lentile progresive Daynamic

Lentile progresive Daynamic reprezinta noul design progresiv integral Hoya Vision pentru campuri vizuale largi, obtinute prin prelucrarea pe suprafața posterioară a lentilei. Ele ajuta utilizatorul sa aiba o vedere buna la toate distantele, dar acest design este mai permisiv si in alegerea ramelor, cu aceleasi rezultate foarte bune in acuitatea vizuala. Folosind tehnologia View Xpansion, campul visual este considerabil largit catre periferia lentilelor avand ca efect vedere clara si larga, cu un pret bun pentru o performanta imbunatatita.

Lentilele progresive Balansis

Lentilele progresive Balansis sunt lentile premium care folosesc tehnologia freeform pentru suprafata interioara, care creaza pentru utilizator un camp vizual mai larg. Ele se adreseaza persoanelor active, dinamice. Tehnologia speciala View Xpansion  ajuta la creerea campurilor largi de vedere, tehnologia Stable View Enhancer asigură pacientului o vedere stabilă atunci când se deplasează, urcă sau coboară scările, iar tehnologia Double Surface de la Hoya Vision ajuta la realizarea unei tranziții naturale catre  zona de vedere la aproape si o focalizare instantanee asupra dispozitivelor digitale.

Lentilele progresive iD MyStyle V+

Lentilele progresive iD MyStyle V+ sunt primele lentile progresive din lume care echilibrează prescripțile diferite între cei doi ochi. Folosesc tehnologia proprie Hoya Vison,  Binocular Harmonization Technology™, care trateaza individual fiecare ochi in parte, cu prescriptia lui specifica, ca parte a rezultatului: produsul premium al Hoya Vision, cele mai avansate lentile ale producatorului.

Lentilele progresive cu suprafata dublu integrata LifeStyle 3

Lentilele progresive cu suprafata dublu integrata LifeStyle 3 sunt proiectate sa ofere campuri vizuale largi si corectie a vederii foarte precisa, aduse drept beneficiu de tehnologia Integrated Double Surface Design (IDSD).  Ele sunt personalizate pentru stilul de viață individual al purtătorului de ochelari si ii aduc o vedere clară, fara efort, la toate distanțele, progresia între zonele de vedere aproape, intermediar si departe facandu-se lin. Avand câmpuri vizuale apropiate și intermediare mai largi, sunt foarte potrivite celor care au nevoie de ele pentru citit si utilizarea dispozitivelor mobile, dar vederea ramane stabila si in miscare. Sunt propuse două variante de design pentru a satisface cat mai bine nevoile individuale ale purtatorului de ochelari.

Lentilele progresive Hoyalux ID Myself

Lentilele Hoyalux ID Myself sunt total individualizate pentru a asigura cele mai bune performante in toate situatiile, fiind cele mai performante lentile progresive de la Hoya.  Distorsiunile laterale sunt considerabil reduse. Cu ajutorul tehnologiei AdaptEase Technology, vederea la distanțe mici și medii este imbunatatita, fara afecta insa vederea la distanta. Astfel dipozitivele digitale pot fi folosite fara probleme, de asemenea si activitatile in exterior.

Lentilele pentru interior

Lentilele pentru interior se adreseaza in special celor ce au activitatile predominant la distante apropiate si intermediare, pentru care lentilele progresive obisnuite nu ofera vederea clara in mod special pentru aceste zone.

Hoyalux iD WorkStyle V+

Hoyalux iD WorkStyle V+ se adapteaza conditiilor de lucru ale fiecaruia, utilizatorul putand sa aleaga din cele trei variante astfel incat sa aiba solutia care i se potriveste cel mai bine modului de lucru si de purtare. Vederea este perfect clara pentru activitati specifice la distanta mica si medie, in functie de varianta aleasa. Varianta Close este potrivita pentru activitati ce necesita precizie a vederii foarte mare la distante mai mici de 1 m, Screen se adreseaza celor ce lucreaza in fata monitorului si la distante de sub 2m, iar Space este pentru cei ce trebuie sa vada bine aproape, dar si in departare.

Tact True Form

Tact True Form sunt lentile special create pentru munca de birou, dar si vederii clare la distanta, reducand suprasolicitarea ochilor si oboseala. Sunt lentilele premium Hoya pentru munca indelungata la calculator.

Lentilele speciale Hoya

Lentilele special Hoya sunt lentilele create pentru cei pentru care lentilele standard nu satisfac nevoile lor vizuale.

Lentilele speciale pentru copii

Lentilele pentru copii sunt special proiectate pentru nevoile acestei categorii de purtatori, aducandu-le acestora, pe langa vedere foarte clara, si confort, rezistenta sporita la impact si protectie impotriva razelor UV. Sunt incasabile, foarte subtiri si usoare, astfel incat sa ofere confortul dorit.  Rezista de asemenea la murdarire si pot fi curatate foarte usor, sunt foarte rezistente la zgariere si au cel mai durabil tratament antireflex, pentru a opri integral razele UV daunatoare. Lentilele au o multitudine de designuri pentru a corecta diverse vicii de refractie, o paleta larga de culori si tratamente si pot fi montate pe orice fel de rama.

Lentilele speciale pentru sport

Lentilele sport sunt destinate celor ce practica diverse sporturi, dar au nevoie de corectarea vederii. Ele sunt astfel proiectate incat asigura fixarea sigura, protectie pentru fata si laterale fetei, potrivind curbura lentilelor cu curbura ramelor sport. Ele pot fi executate dintr-o varietate mare de materiale foarte rezistente la impact si o varietate de nuante care sa mareasca contrastul, chiar in conditii de lumnia slaba. Sportivul va avea la dispozitie campuri vizuale largi, vedere periferica buna, protectie impotriva luminii soarelui, va evita astfel stralucirile ce impiedica vederea continuu clara, dar va avea si un aspect modern, sportiv.

Lentilele pentru condus

Lentilele pentru condus sunt proiectate pentru cei ce petrec timp indelungat la volan, avand nevoie de campuri vizuale cat mai mari, dar si de posibilitatea de a muta rapid vederea intre diferite zone, fara miscari largi ale capului. Totodata, aceste lentile micsoreaza puternic efectul nedorit al luminilor stralucitoare. Soferul are astfel o vedere permanent clara, cu contrast puternic, in orice moment al zilei si pe orice fel de vreme. En Route sunt lentile monofocale sau progresive care combina tehnologia Hoya numita FreeForm iD pentru a oferi campuri vizuale largi, cu posibilitate de focusare rapida la distante diferite si Controlul echilibrat al vederii care confera vedere stabila în situații de condus in continua miscare.

Tratamentele lentilelor Hoya Vision

Hi-Vision LongLife

Hi-Vision LongLife este cel mai durabil si rezistent la curatari repetate tratament antireflex Hoya. Lentilele cu tratamentul Hi-Vision LongLife au o durata lunga de viata cu aspectul dorit si ofera o vedere deosebit de clara.  Acesta garantează o vedere extrem de buna și relaxată, prelungind în același timp durata de viață și aspectul lentilelor.

Blue Control

Blue Control este tratamentul dedicat celor care vor sa evite efectele negative ale luminii albastre emise de ecranele digitale. El protejeaza ochii, dar reduce si stralucirile suparatoare, oferind un contrast puternic alaturi de o vedere permanent relaxata.

UV Control

UV Control este tratamentul care impiedica complet razele UV sa ajunga la ochii utilizatorului, pe ambele fete ale lentilei. Astfel, sanatatea ochilor este protejata de efectele nedorite ale razelor UV daunatoare.

Lentilele fotocromatice Hoya Vision

Sensity

Lentilele fotocromatice Hoya Sensity aduc utilizatorilor confortul necesar indiferent de intensitatea luminii. Ele pot fi combinate cu aproape toate modelele de lentile Hoya (monofocale, progresive, freeform). Efectul Sensity presupune ca lentilele au o culoare mai inchisa in aer liber si devin rapid transparente imediat ce utilizatorul se deplaseaza in interior, pastrand protectia UV in tot acest timp. Toate variantele de tratament Sensity sunt disponibile in culorile gri-argintiu, maro-bronz, verde-smarald.

Sensity cu tehnologia Stabilight face ca lentilele sa aiba nuanta inchisa a unor lentile de soare categoria 3 si complet transparente atunci cand intensitatea luminii scade, trecerea facandu-se rapid, fara sa compromita contrastul sau perceptia corecta a culorilor. Sunt disponibile trei nuante naturale, respectand tendintele in stilul ochelarilor de soare: gri-argintiu, maro-bronz, verde-smarald.

Sensity Dark

Sensity Dark se adreseaza celor ce petrec mult timp in exterior, unde beneficiaza de intunecarea confortabila a lentilelor in functie de intensitatea luminii. Efectul este activ chiar si in masina. Totusi, lentilele revin rapid la transparent in interior.

Sensity Shine

Sensity Shine va ofera aspectul mirror (oglinda) atat de apreciat de cei ce vor sa fie in tendintele modei. Efectul mirror devine mai intens in lumina intensa si mai slab in interior. Lentilele protejeaza permanent ochii de lumina UV.

Lentilele colorate Hoya

In nuante de maro, gri, albastru, verde și roz, cu 39 de intensitati de nuante uni si 25 de intensitati de nuante degrade, lentilele colorate Hoya pot fi folosite pentru simpli ochelari de soare sau pentru ochelarii de corectie a vederii, pentru ochelari speciali pentru sport sau pentru condus. Ele pot fi combinate cu toate tipurile de lentile si cu toate tratamentele Hoya.

Materialele lentilelor Hoya Vision

Eyvia 1.74

Indicele mare de refractie al materialului Eyvia 1.74 permite performante optice exceptionale pentru o lentila subtire si usoara. Este destinat utilizatorilor care au dioptrii mari, care obtin acelasi efect optic cu o lentila subtire si fara inconvenientul maririi ochilor.  Poate fi folosit atat pentru lentilele monofocale, cat si cele progresive.

Eynoa 1.67

Indicele mare de refractie al Eynoa 1.67 il face materialul indicat pentru dioptrii moderate si ridicate, lentila fiind mult mai subtire decat cea standard si mult mai rezistenta. In plus, are o rezistenta foarte mare la caldura, ceea ce face prelucrarea, acoperirea si colorarea foarte usoare.

Eyas 1.6

Eyas 1.6 este cel mai des folosit material Hoya, pentru ca aduce avantajul unor lentile usoare, subtiri si confortabile pentru prescriptii in gama moderat-mare. Foarte indcat pentru ramele pe fir sau cu suruburi.

PX 1.53

PX 1.53 este un material conceput sa fie deosebit de elastic si rezistent la impact, fiind astfel usor de folosit de catre cei foarte activi, sportivi, copii. Poate fi folosit pe ramele pe fir sau cu surub. Utilizatorii beneficiaza de calitati optice foarte bune, alaturi de protectia la impact, dar si la razele UV.

Plastic 1.5

Plastic 1.5 este materialul cu proprietati optice bune, dar si cu un pret accesibil. Este potrivit pentru prescripții simple de putere mică.

Mai multe informatii
Mai putin
View as Afisare produse grupate Afisare ca lista produse

Produsele 1-30 din 31

Page
produse pe pagina
Set Descending Direction
 1. Hoya Organic (din material plastic) Monofocale

  Reward Points
  Primiti minim 11 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 214,00 RON - 1.491,00 RON
 2. Hoya Organic (din material plastic) Monofocale Fotocromatice (heliomate)

  Reward Points
  Primiti minim 26 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 506,00 RON - 1.568,00 RON
 3. Hoya Organic (din material plastic) Monofocale cu aditie (disponibile cu 3 aditii: 0.57, 0.95, 1.32 dpt) Sync

  Reward Points
  Primiti minim 20 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 390,00 RON - 1.360,00 RON
 4. Hoya Organic (din material plastic) Monofocale cu aditie Fotocromatice (heliomate) (disponibile cu 3 aditii: 0.57, 0.95, 1.32 dpt) Sync

  Reward Points
  Primiti minim 43 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 845,00 RON - 1.437,00 RON
 5. Hoya Organic (din material plastic) Progresive

  Reward Points
  Primiti minim 37 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 723,00 RON - 2.982,00 RON
 6. Hoya Organic (din material plastic) Progresive Fotocromatice (heliomate)

  Reward Points
  Primiti minim 57 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 1.123,01 RON - 3.328,00 RON
 7. Hoya Organic (din material plastic) Degresive (degresii de 0.75 - AddPower si 1.50dpt - Lecture B)

  Reward Points
  Primiti minim 17 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 323,00 RON - 739,00 RON
 8. Hoya Organic (din material plastic) Progresive de interior (2 variante de design 400, 200) Tact TrueForm

  Reward Points
  Primiti minim 38 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 749,00 RON - 902,00 RON
 9. Hoya Organic (din material plastic) Progresive de interior (3 variante de design Space 4m, Screen 2m, Close 1m) Workstyle V+

  Reward Points
  Primiti minim 54 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 1.062,00 RON - 1.504,00 RON
 10. Hoya Organic (din material plastic) Bifocale

  Reward Points
  Primiti minim 20 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 400,00 RON - 832,00 RON
 11. Hoya Organic (din material plastic) Bifocale Fotocromatice (heliomate)

  Reward Points
  Primiti minim 43 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 848,00 RON - 1.072,00 RON
 12. Hoya Organic (din material plastic) Monofocale Pentru condus Enroute

  Reward Points
  Primiti minim 25 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 480,00 RON - 873,99 RON
 13. Hoya Organic (din material plastic) Progresive Pentru condus Enroute

  Reward Points
  Primiti minim 52 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 1.027,00 RON - 1.251,00 RON
 14. Hoya Organic (din material plastic) Monofocale Polarizante (colorate min 60% absorbtie)

  Reward Points
  Primiti minim 36 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 707,00 RON - 1.558,00 RON
 15. Hoya Organic (din material plastic) Monofocale Polarizante (colorate min 60% absorbtie) Fotocromatice (heliomate) Hilux

  Reward Points
  Primiti minim 47 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 925,00 RON - 973,00 RON
 16. Hoya Organic (din material plastic) Progresive Polarizante (colorate min 60% absorbtie)

  Reward Points
  Primiti minim 55 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 1.082,00 RON - 2.672,00 RON
 17. Hoya Organic (din material plastic) Monofocale cu aditie (disponibile cu 3 aditii: 0.57, 0.95, 1.32 dpt) Polarizante (colorate min 60% absorbtie) Sync

  Reward Points
  Primiti minim 41 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 819,00 RON - 1.427,00 RON
 18. Hoya Organic (din material plastic) Monofocale Lenticulare (pentru dioptrii forte)

  Reward Points
  Primiti minim 21 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 413,00 RON - 925,00 RON
 19. Hoya Organic (din material plastic) Monofocale Polarizante (colorate min 60% absorbtie) Sportive (baza de curbura mare) Nulux TrueForm

  Reward Points
  Primiti minim 54 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 1.062,00 RON - 1.402,00 RON
 20. Hoya Organic (din material plastic) Monofocale Sportive (baza de curbura mare) Nulux TrueForm

  Reward Points
  Primiti minim 42 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 822,00 RON - 1.162,01 RON
 21. Hoya Organic (din material plastic) Progresive Polarizante (colorate min 60% absorbtie) Sportive TrueForm

  Reward Points
  Primiti minim 66 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 1.306,01 RON - 1.744,00 RON
 22. Hoya Organic (din material plastic) Progresive Sportive (baza de curbura mare)

  Reward Points
  Primiti minim 54 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 1.066,00 RON - 1.504,00 RON
 23. Hoya Organic (din material plastic) Progresive Sportive (baza de curbura mare) Fotocromatice (heliomate)

  Reward Points
  Primiti minim 74 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 1.466,00 RON - 2.224,00 RON
 24. Hoya Organic (din material plastic) Sportiv (baza de curbura mare) Fotocromatice (heliomate) Nulux TrueForm

  Reward Points
  Primiti minim 55 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 1.088,01 RON - 1.613,00 RON
 25. Hoya Mineral (din sticla) Monofocale

  Reward Points
  Primiti minim 5 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 84,00 RON - 1.466,00 RON
 26. Hoya Mineral (din sticla) Monofocale Fotocromatice (heliomate)

  Reward Points
  Primiti minim 5 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 90,00 RON - 541,00 RON
 27. Hoya Mineral (din sticla) Progresive

  Reward Points
  Primiti minim 19 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 367,99 RON - 1.197,01 RON
 28. Hoya Mineral (din sticla) Progresive Fotocromatice (heliomate)

  Reward Points
  Primiti minim 28 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 541,00 RON - 864,00 RON
 29. Hoya Mineral (din sticla) Bifocale

  Reward Points
  Primiti minim 17 puncte de fidelitate
  Preturi (doua lentile) intre 336,00 RON - 675,00 RON
View as Afisare produse grupate Afisare ca lista produse

Produsele 1-30 din 31

Page
produse pe pagina
Set Descending Direction

Promotii ochelari.com