Livrari gratuite pentru comenzi peste 200 Lei | Retur in 15 zile | Plata in rate cu card de credit  - pana la 6 rate

Telefon: 0724 081 880, 0722 378 070 Email: office@ochelari.com        Unde ne gasiti

Suport Clienti | Contul Tau | Intra in cont |

  • RAME
  • PROBEAZA ONLINE

Alegerea unei rame este foarte importanta pentru sanatatea si confortul Dvs. De aceea, inainte de a face o selectie a ramelor potrivite pentru Dvs., va rugam sa tineti cont de cateva detalii:

 

Incarcati poza Dvs, sau faceti-va o poza cu camera web (ajutor aici, aici sau aici). E foarte simplu si distractiv!. Sau faceti click pe poza unui model cu distanta interpupilara apropiata de a Dvs. Vedeti colectia de rame mai jos. Pentru a vedea numai imaginile ramelor apasati butonul RAME de mai sus.

Puteti incarca o poza din cont daca intrati in contul Dvs. Intra in cont
Incarcati poza Dvs


Setare Direcție Ascendentă

1-24 din 68

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. >>
Setare Direcție Ascendentă

1-24 din 68

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. >>

rame ochelari cu clip on magnetic

Ochelarii cu clip on reprezinta o alternativa buna pentru cei care doresc sa isi protejeze ochii de razele ultraviolete, pentru ca utilizatorul nu mai are nevoie de ochelarii de soare - asta inseamna o economie de bani.

Clip-on-ul este plasat peste ochelari, in mai multe variante de fixare: unele variante se fixeaza printr-un mecanism cu arc (clip) iar altele cu un sistem magnetic (clip magnetic). Exista o mare varietate de forme si culori, care multumesc si iubitorii de moda fara posibilitati materiale .

ochelari pentru condus

Ramele cu clip on magnetic pot reprezenta si o solutie foarte buna pentru ochelarii de condus. Daca pe o aesemnea rama se monteaza lentile special proiectate pentru condus, atunci sunt indeplinite ambele functii necesare si anume atat condusul pe timp de zi (cand se foloseste clipon-ul polarizant pentru eliminarea reflexiilor din plan orizontal cat si pentru absorbtia unei mari parti din lumina solara) cat si pentru condusul pe timp de noapte (cand se da jos clip on-ul)

Sunt 3 feluri de sistemee clip on:

1. cele standard care se prind de puntea nazala a ramei de ochelari. Ca sa protejeze rama si lentilele, au o acoperire cauciucata. Din toate tipurile acestea sunt cel mai vizibile, se  fixeaza si se scot cel mai greu, sunt  insa sunt si cele mai ieftine.

2. clip-on-urile flip on sunt cele "rabatabile" si au avantajul de a nu trebui scosi/pusi atunci cand conditiile de lumina se schimba des. Un dezavantaj ar fi faptul ca balamalele se pot deteriora mai usor

3. clip-on-urile magnetice sunt cel ma trendy acum si se fixeaza practic pe rama cu ajutorul unui sistem de magneti. Clip-on-ul are forma ramei pe care o acopera, asa incat trec aproape neobservati. Acest tip este si cel mai scump.