Livrari gratuite pentru comenzi peste 200 Lei
Retur in 15 zile

daca am o reteta, ce lentile aleg?

 

   1. Daca reteta arata asa:

 

reteta lentile monofocale

 

Reteta este pentru miopie sau hipermetropie, cu astigmatism sau nu (sau combinatii intre ele). Daca reteta arata ca mai sus (sunt completate datele pentru ochelarii de distanta), aveti nevoie de lentile monofocale pe care le gasiti apasand link-ul de mai jos.

  

 

Daca va doriti lentile pentru ochelari de soare cu dioptrii, alegeti tot lentile monofocale.

Daca nu aveti dioptrii si va doriti doar lentile speciale pentru calculator, aveti nevoie tot de lentile monofocale.

ATENTIE!  Daca ati ajuns in categoria lentile monofocale, orice combinatie de caracteristici ale lentilelor veti face, ea va fi potrivita pentru reteta dumneavoastra.

Prin combinarea diferitelor butoane (optiuni), nu veti face decat sa adaugati performanta (dotari suplimentare) lentilelor de baza corect alese pe baza retetei.

In orice caz, unul din specialistii nostri va confirma telefonic cu dumneavoastra alegerile facute (desi mai mult ca sigur nu ar fi nevoie…).

 

2. Daca reteta arata asa:

reteta lentile progresive

 

Reteta este pentru miopie sau hipermetropie, cu astigmatism sau nu (sau combinatii intre ele), dar si cu presbiopie simultan (in general pentru varste peste 40 ani). Pentru presbiopie avem nevoie si de dioptrii pentru aproape (citit).

Observati doua lucruri:

  • In general astigmatismul pentru distanta (dioptriile cilindrice si axele) se pastreaza si pentru aproape
  • Diferenta intre dioptria sferica la aproape si dioptria sferica de distanta (aditia) este in general aceeasi pentru ochiul drept OD si ochiul stang OS.

 

Daca reteta arata ca mai sus, alegeti in functie de distantele la care doriti sa vedeti clar - aveti nevoie de una din variantele de aici:

 

 

ATENTIE! Apasand pe una din variantele de mai sus ajungeti direct in categoria dorita, Aici, orice combinatie de caracteristici ale lentilelor veti face, ea va fi potrivita pentru reteta dumneavoastra.

Prin combinarea diferitelor butoane (optiuni), nu veti face decat sa adaugati performanta (dotari suplimentare) lentilelor de baza corect alese pe baza retetei.

 

Se pot face nenumarate combinatii de grosimi, materiale, mod de prelucare al lentilelor, tratamente…

In orice caz, unul din specialistii nostri va confirma telefonic cu dumneavoastra alegerile facute (desi mai mult ca sigur nu ar fi nevoie…).

Ne puteti contacta oricand pe telefon, chat, email sau WhatsApp.

 

 

Promotii ochelari.com