Lentile progresive Essilor Varilux 2+2

La cumpararea ORICAREI perechi de lentile VARILUX afisate in josul paginii, indiferent daca acestea sunt heliomate (Transitions, XTRActive), polarizante (Xperio), colorate (Crizal Sun) sau incolore, purtătorul poate alege inca o pereche de lentile progresive Varilux, pe care o poate adauga in cos. Perechea de lentile cu valoare mai mica va fi facturata cu valoare 0.

 Conditii pentru acordarea promotiei (facturarii celei de-a doua pereche de lentile cu valoare 0):
 

1.  Ambele perechi trebuie sa aiba aceleasi puteri (dioptrii) Dar fiecare pereche se face conform unei retete, cu dioptrii diferite pentru ochiul drept si ochiul stang.

Nu se poate ca o pereche sa fie facuta conform unei retete iar cea de-a doua conform unei alte retete.

2. Comanda trebuie data in aceeasi zi.

Nu este acceptat ca o comanda sa fie data intr-o zi iar cea de-a doua intr-o alta zi. Ele trebuie puse in sistem la Essilor in aceeasi zi.

 

 Recomandarea ochelari.com este ca cei care au munca de birou sa aleaga o pereche de lentile progresive de interior Varilux Digitime ca a doua pereche gratuita.

 

 Toate lentilele de aici se pot produce conform retetei Dvs. Nu este nevoie sa introduceti nicaieri datele din reteta Dvs.! Puteti sa ne trimiteti acea reteta pe WhatsApp sau sa o atasati la comanda (fisierul sa fie <1MB) 

 

Alegerea lentilelor se face conform gradului de performanta al lentilelor, nevoilor vizuale, bugetului... Va rugam sa folositi filtrele din stanga care ofera explicatii pentru fiecare sau intrand in pagina de produs.

 

Va rugam sa puneti cele doua perechi dorite in cos. Va fi facturata varianta cu pretul mai mare, cea de-a doua pereche avand valoare 0.

 

Promotia VARILUX 2+2 nu se cumuleaza cu alte oferte (ex:  VARILUX Physio!!!)

 

 Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon 0724 081 880 sau 0722 378 070. De asemeni, ne puteti trimite o copie a retetei Dvs pe WhatsApp pe unul din numerele de tel pentru a va face o recomandare.

 

 

View as Afisare produse grupate Afisare ca lista produse

Produsele 1-30 din 156

Set Descending Direction
  1. Lentile progresive incolore Essilor Varilux E Design Orma 1.50 Prevencia

    Special Price 2.251,00 RON Pret referinta catalog 2.436,00 RON
  2. Lentile progresive incolore Essilor Varilux E Design Ormix 1.60 Prevencia

    Special Price 2.434,00 RON Pret referinta catalog 2.692,00 RON
Page
produse pe pagina