Special Price 1.145,00 RON

Extensii de fisiere compatibile: jpg

Latime maxima a imaginii: 5000 px.

Inaltime maxime a imaginii: 5000 px.

Lentile monofocale incolore Essilor STELLEST Airwear 1.59 Crizal Alize UV pentru controlul miopiei

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeIncolore (atat inauntru cat si afara), Pentru copii
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariEssilor - Nr 1 in lume
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Asferice. Recomandate in general pentru lentilele pe plus, cu dioptrii >+4.00dpt. Lentile subtiri, cu zona sferica in centru, dar care spre margini se aplatizeaza, oferind o estetica mai buna a lentilelor. Camp vizual marit. Efect redus de marire/micsorare al ochilor.
Indicele de refractie al materialului (subtiere?!)1.59 Policarbonat - foarte usor - cu 20% mai subtire si cu 30% mai usor decat CR 39. Protectie UV 100%. Foarte rezistent la impact, recomandat pt ochelari pentru copii. Garantie pe viata impotriva spargerii sau craparii. Recomandat pentru rame pe fir sau capse. REcomandat de asemenea ochelarilor pentru copii sau celor ce doresc rezistenta la spargere.
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Crizal Rock UV reprezinta un set de tratamente care cuprinde un antireflex de înalta calitate cu efect antistatic si o excelenta rezistenta la murdarie, asigurand o transparenta perfecta. Include tehnologia Essilor exclusiva i-technology. Ofera un factor ridicat de protectie solara pentru ochi, pentru protectia de zi cu zi a ochilor purtatorului.
Nivelul de performanta al tratamentelorFoarte performant. Daca avem la un tratament diferite trepte de performanta, acestea s-ar situa pe treapta 3 din 5 ca nivel, cu 5 cel mai ridicat.
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
SKUjunior-Sferice-1.59-CrizalPrevencia-Stoc-1
Produs cu pret redusDa
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile monofocale incolore Essilor STELLEST Airwear 1.59 Crizal Alize UV pentru controlul miopiei