Special Price 634,00 RON Pret referinta catalog 844,00 RON

Lentile de ochelari obisnuite Rhein Vision incolore Steady 2.0 1.67 Hydro+ comanda

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeIncolore (atat inauntru cat si afara)
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile clare (transparente)dar care in mare majoritate se pot colora (solid - pe toata suprafata, sau gradient - degrade)
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Plus. Lentile foarte subtiri, foarte performante. Tehnologie punct cu punct, cu dioptrii variabile pe ambele suprafete. Proiectate cu parametrii standard de purtare (inclinare pantoscopica 8-12°, distanta vertex 12-14mm, unghi de curbura 5-7° )
Indicele de refractie al materialului (subtiere?!)1.67 Optiune excelenta pentru persoane cu dioptrii mari. Cu 33% mai subtire decat 1.50 si 100% protectie UV in stare naturala clara. Recomandat pentru retete intre +/-5.00 si +/-8.00Dpt. Recomandat pentru rame pe fir sau capse. Estetica buna - lentile plate.
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Hydro+. Antireflex, durificare, straturi super-hidrofobic si oleofobic
Nivelul de performanta al tratamentelorBun (acopera minim necesar). Aceste lentile au in principiu tratamente de durificare, antireflex, oleofobe si hidrofobe. Unele, cu extensie UV, ofera si o protectie impotriva razelor UV. Calitatea tratamentelor este decenta.
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
SKUrvorg-Obi-Plus-1.67-Clare-Hydro+-Comanda
Produs cu pret redusDa
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile de ochelari obisnuite Rhein Vision incolore Steady 2.0 1.67 Hydro+ comanda