Special Price 802,00 RON Pret referinta catalog 1.072,00 RON

Lentile de ochelari obisnuite Rhein Vision incolore Steady 2.0 1.53 Ultra comanda

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeIncolore (atat inauntru cat si afara)
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile clare (transparente)dar care in mare majoritate se pot colora (solid - pe toata suprafata, sau gradient - degrade)
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Plus. Lentile foarte subtiri, foarte performante. Tehnologie punct cu punct, cu dioptrii variabile pe ambele suprafete. Proiectate cu parametrii standard de purtare (inclinare pantoscopica 8-12°, distanta vertex 12-14mm, unghi de curbura 5-7° )
Indicele de refractie al materialului (subtiere)1.53 Trivex sau PNX. Material foarte usor, foarte rezistent la impact, de aceea se recomanda in cazul ochelarilor pentru copii. Garantie pe viata impotriva spargerii sau craparii. Ideal pentru rame pe fir sau pe capse. Vedere clara, fara aberatii cromatice. Le recomandam pentru dioptrii intre -3.00dpt si +3.00dpt.
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Ultra. Tratament antireflex superior, rezistenta sporita la zgarieturi mecanice, proprietati oleofobe care fac ca urmele amprentelor sa fie diminuate, strat ultra-hidrofob, proprietati antistatice
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
SKUrvorg-Obi-Plus-1.53-Clare-Ultra-Comanda
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile de ochelari obisnuite Rhein Vision incolore Steady 2.0 1.53 Ultra comanda