Lentile Zeiss

Lentilele ochelari Zeiss

Lentile monofocale Zeiss

 Lentilele monofocale Zeiss, pentru citit sau pentru o buna vedere la distanta, sunt lentile extrem de precise, facand purtatorul sa se acomodeze cu ele foarte rapid. Ele pot fi ajustate pentru nevoile vizuale ale utilizatorului, astfel incat acesta sa vada bine prin toata suprafata lentilei, indiferent de dioptriile prescrise sau de alte deficiente de vedere ce trebuie considerate. Din plastic sau din sticla, lentilele Zeiss sunt foarte subtiri si usoare, datorita tehnologiilor avansate pe care producatorul le foloseste. Pentru utilizatorii care au nevoie de putere mare a lentilelor, Zeiss produce lentile foarte usoare, plate si care deformeaza minim aspectul ochiului prin lentila. Chiar daca perfect incolore, lentilele monofocale Zeiss ofera protectie totala UV, asemeni lentilelor de soare premium.

 Lentile Zeiss Monofocal

  Lentile Zeiss Monofocal sunt lentilele care respecta stadardele Zeiss de puritate si sunt disponibile de la variantele standard la variante individualizate cu toate materialele din gama producatorului.

Lentilele Zeiss Monofocal Sferic

  Lentilele Zeiss Monofocal Sferic sunt lentile de plastic cu tratament de durificare inclus, filtrare UV pana la 400 nm, rezistenta mare la impact si greutate redusa. Sunt disponisbile cu diversi indecsi de refractie, in diverse culori sau pot fi fotosensibile, pot fi aplicate diverse tratamente.

Lentilele Zeiss Monofocal Asferic 

 Lentilele Zeiss Monofocal Asferic au, pe langa toate calitatile lentilelor Zeiss Monofocal Sferic, si aberatii periferice reduse, aspect aplatizat, subtire si pot avea si indici de refractie mari.

Lentilele Zeiss SmartLife Monofocal asigura performante vizuale perfecte si campuri vizuale largi.

Lentilele Zeiss SmartLife Monofocal Individual iau in considerare si anatomia fetei purtatorului si parametrii de purtare ai ramei ochelarilor, folosind tehnologia FaceFit.

Lentilele digitale Zeiss

 Lentilele digitale Zeiss se adreseaza celor ce folosesc intens aparatele digitale. Folosirea lentilelor digitale ii ajuta sa evite suprasolicitarea ochilor, realizand focalizarea usoara datorita optimizarii  zonei vizuale special pentru vederea aproape, acolo unde utilizatorul citeste, mai ales de pe ecranele digitale. Cu acest tip de lentile, utilizatorul reuseste mai usor să focalizeze atat la depărtare cat si in apropiere, putand fi folosite pe tot parcursul zilei, oboseala ochilor fiind mult redusa, de asemeni si tendinta de a avea posturi ale corpului si capului nefiresti. Designul acestor lentile se aseamana cu cel al lentilelor progresive si face utilizatorului confortabila trecerea ulterioara la acest tip de lentile avansate.

Lentilele progresive

Toate lentilele progresive ZEISS sunt prevăzute cu tehnologia Precision. Această tehnologie inovativa se bazeaza pe cele trei principii: Clear Optics – precizia ZEISS: o vedere clară, naturala, optima pe intreaga suprafata a lentilei, datorita optimizarii fiecarui punct individual prin care purtatorul priveste prin lentila; Dynamic Optics – filozofia designului ZEISS – vedere relaxata și dinamică bună, care il ajuta pe utilizator sa focalizeze rapid in toate directiile si la orice distanță și în orice direcție; Thin Optics – estetica lentilelor ZEISS: lentile usoare, subtiri si estetice.

Tehnologia UVProtect  integreaza protecția totală UV în toate lentilele incolore ZEISS, din material plastic.

Lentilele  Zeiss Progresiv Light

 Lentilele  Zeiss Progresiv Light sunt o familie de lentile progresive ce are ca scop atingerea asteptarilor utilizatorilor cei mai pretentiosi, avand si un raport calitate/ pret foarte bun. Sincornizand imaginile obtinute de cei doi ochi, este realizata vederea binoculara tridimensionala. Spre deosebire de designurile traditionale, noul design Zeiss Light are campuri vizuale largi si aberatii laterale reduse.

Lentilele Zeiss Progresiv 3D

  Lentilele Zeiss Progresiv 3D sunt gandite pentru vedere tridimensionala foarte buna la departare, vedere buna la toate distantele, confortabila in zona de citit, acomodare usoara, chiar pentru incepatori.

Lentilele Zeiss Progresiv 3Dv

  Lentilele Zeiss Progresiv 3Dv sunt lentile progresive usoare, subtiri, cu culoar de progresie variabil si adaptare la orice forma si dimensiuni de rama de ochelari.

ZEISS SmartLife Pure

  Lentilele progresive ZEISS SmartLife Pure cu tehnologiile ZEISS Digital Inside®, UVProtect, Luminance Design 2, SmartView sunt  lentile progresive subtiri si usoare concepute să ajute utilizatorul sa faca confortabil trecerea de la o zona de vedere la alta, cu acuitate vizuala buna, intr-o viata in continua miscare. Au o zona de vedere aproape optimizata, utilizatorii fiind astfel vor fi pregatiti pentru noua lume digitala. Totodata, ofera o mare libertate in alegerea ramei.

Lentilele progresive ZEISS SmartLife Plus

  Lentilele progresive ZEISS SmartLife Plus cu  tehnologiile Adaptation Control și FrameFit®+ ajuta utilizatorul lentilelor sa se obisnuiasca usor cu noile lentile progresive, subtiri si usoare, indierent de modelul de rama ales, sa aiba acuitate vizuala buna si focalizare rapida, fara oboseala a ochilor. Chiar si gravura personalizata…

Lentilele progresive ZEISS SmartLife Superb

  Lentilele progresive ZEISS SmartLife Superb și tehnologia FaceFit iau in considerare parametrii fetei purtatorului si parametrii de purtare ai ochelarilor, astfel incat sa fie asigurata cea mai buna vedere tridimensionala posibila, imbunatatind simultan si vederea in conditii de lumina redusa. Toate celelalte tehnogii speciale Zeiss concura la crearea unor lentile subtiri si usoare, care ofera acuitate vizuala buna si confort visual, libertate totala in alegerea ramelor, acomodare rapida, se ofera chiar si gravura personalizata.

Lentile progresive ZEISS SmartLife Individual

 Lentile progresive ZEISS SmartLife Individual  – tehnologiile IndividualFit® și Luminance Design® tin cont de caracteristicile fetei purtatorului, dar si stiluilui sau de viata, rezultand cele mai bune lentile progresive: subtiri si usoare, cu contrast crescut, claritate a vederii si pe timpul zilei si noaptea, distorsiuni periferice reduse, utilizarea integral a vederii 3D, gravura personalizata.

Lentilele pentru condus DriveSafe

  Lentilele pentru condus DriveSafe asigura conducerea masinii in conditii de siguranta, permitand purtatorului de ochelari sa schimbe permanenet focalizarea intre sosea, oglinzile retrovizoare si, eventual GPS, in orice conditii meteorologice si in orice conditii de lumina. Lentilele Zeiss DriveSafe pot fi lentile monofocale sau progresive, in orice varianta ajuta soferul sa vada bine pe timp de noapte, sa evite efectul neplacut al luminilor stralucitoare si reflexiilor, sa focalizeze rapid la diferite distante, urmarind permanent situatiile din trafic. Aceste performante se datoreaza tratamentului special antireflex de calitate superioară, care, in plus, protejeaza lentilele si la zgarieturi si praf. Ochelarii cu lentile DriveSafe pot fi purtati in mod obisnuit intreaga zi, in orice activitate.

Lentile pentru birou ZEISS OfficeLens

  Lentile pentru birou ZEISS OfficeLens sunt concepute pentru activitatile care presupun mutarea privirii de la hartiile de pe birou, la monitor, apoi la ce se intampla in incapere, activitati care dupa 35 de ani pot deveni obositoare, capacitatea de a face focus la diferite distante fiind mai scazuta. Lentilele ZEISS OfficeLens aduc un  camp vizual larg pentru zonele de vedere aproape si intermediar, astfel incat ochii privitorului sa nu oboseasca si pastrand o pozitie corecta a corpului si capului.

ZEISS EnergizeMe

 ZEISS EnergizeMe sunt primele lentile create pentru relaxarea ochilor dupa purtarea lentilelor de contact. Ele sunt special optimizate pentru comportamentul vizual al purtatorilor de lentile de contact și pentru vederea în lumea digitala, astfel incat acestia sa se bucure de confort visual dupa ce isi dau jos lentilele de contact.

Lentilele Zeiss Sport

 Lentilele Zeiss Sport sunt lentile pentru cei ce au nevoie de lentile pentru ramele curbate de tip sport, atat ochelari de soare, ochelari cu dioptrii sau ochelari de soare cu dioptrii. Ei sunt necesari sportivului amator sau profesionist in majoritatea sporturilor, dar cu caracteristici special pentru fiecare in parte: culori speciale ale lentilelor pentru sporturile de iarna, protectie solara si inalturarea reflexiilor pentru sporturile pe apa sau lentile curbate pentru a proteja ochii de vant sau praf pentru alergare sau ciclism, etc. In orice caz, toate aceste lentile au ca scop vederea clara si protectia ochilor.

Tratamente Zeiss

Tratamente antireflex premium Zeiss – DuraVision UV

DuraVision Platinum UV este cel mai avansat tratament Zeiss pentru lentilele de plastic. Reprezinta un tratament de super-durificare antizgarietura, tratament antireflex in 7 straturi cu nuanta albastruie si transparenta maxima, tratament hidrofob-oleofob, antistatic si protectie totala UV pana la 400 nm.

DuraVision Silver UV are toate tratamentele sistemului DuraVision Platinum UV, mai putin superdurificarea, care in acest caz este o durificare normala.

DuraVision Sun UV este cel mai avansat tratament Zeiss pentru lentilele din plastic colorate si contine sistemul DuraVision Platinum UV pe fata interioara a lentilei si tratament de durificare + intretinere usoara pe fata anterioara a lentilei.

DuraVision Mirror UV este sistemul DuraVision Sun UV si, in plus, un tratament oglinda pe fata anterioara, disponibil in 5 nuante.

DuraVision Flash UV este sistemul DuraVision Sun UV si, in plus, un tratament oglinda mai subtil decat la DuraVision Mirror UV pe fata anterioara, disponibil in 5 nuante.

DuraVision BluProtect UV este tratamentul pentru lentile de plastic care protejeaza ochii impotriva luminii albastre nocive (pana la 460 nm), lasand sa treaca lumina albastra benefica. Sistemul include un tratament de super-durificare antizgarietura, tratament antireflex in 7 straturi cu nuanta albastruie si transparent maxima, tratament hidrofob-oleofob, antistatic si protective totala UV pana la 400 nm.

LotuTech UV este un sistem de tratamente care include un tratament de super-durificare antizgarietura, tratament antireflex in 7 straturi cu nuanta albastruie si transparent maxima, tratament hidrofob-oleofob, antistatic si protectie totala UV pana la 400 nm.

Super ET este un tratament antireflex in 6 straturi, cu nuanta verzuie si un tratament hidrofob-oleofob Clean-Coat, destinat lentilelor din sticla minerala.

Gold ET este un tratament antireflex in 3 straturi, cu nuanta maro-aurie, destinat lentilelor din sticla minerala.

ET– tratament antireflex monostrat cu nuanta albastruie, pentru lentilele de sticla minerala.

Lentile fotosensibile Zeiss

Zeiss PhotoFusion

 Zeiss PhotoFusion sunt lentile fotocromatice care se adapteaza rapid la schimbarile intensitatii luminii. Sunt disponibile in culorile gri, maro, extra gri, albastru si pioneer. Cu precizarea ca lentilele in nuanta albastru nu sunt recomandate conducatorilor auto, iar nuantele gri, maro si pioneer nu se recomanda pentru soferii masinilor decapotabile.

 

Mai multe informatii
Mai putin

 

 

 

View as Afisare produse grupate Afisare ca lista produse

16 produse

Set Descending Direction
 1. Lentile monofocale Zeiss 1.50 BlueGuard DuraVision Platinum UV com

  Special Price 665,00 RON Pret referinta catalog 860,00 RON
 2. Lentile monofocale Zeiss 1.60 BlueGuard DuraVision Platinum UV com

  Special Price 807,00 RON Pret referinta catalog 1.020,00 RON
 3. Lentile monofocale Zeiss 1.67 BlueGuard DuraVision Platinum UV com

  Special Price 948,00 RON Pret referinta catalog 1.200,00 RON
 4. Lentile digitale Zeiss SmartLife 1.50 BlueGuard DuraVision Platinum UV com

  Special Price 1.134,00 RON Pret referinta catalog 1.440,00 RON
 5. Lentile monofocale Zeiss ClearView 1.67 BlueGuard DuraVision Platinum UV com

  Special Price 1.145,00 RON Pret referinta catalog 1.460,00 RON
 6. Lentile monofocale Zeiss ClearView 1.74 BlueGuard DuraVision Platinum UV com

  Special Price 1.286,00 RON Pret referinta catalog 1.640,00 RON
 7. Lentile digitale Zeiss SmartLife 1.60 BlueGuard DuraVision Platinum UV com

  Special Price 1.297,00 RON Pret referinta catalog 1.660,00 RON
 8. Lentile digitale Zeiss SmartLife 1.67 BlueGuard DuraVision Platinum UV com

  Special Price 1.482,00 RON Pret referinta catalog 1.900,00 RON
 9. Lentile digitale Zeiss SmartLife 1.74 BlueGuard DuraVision Platinum UV com

  Special Price 1.690,00 RON Pret referinta catalog 2.120,00 RON
 10. Lentile digitale Zeiss Individual 1.50 BlueGuard DuraVision Platinum UV com

  Special Price 1.690,00 RON Pret referinta catalog 2.120,00 RON
produse pe pagina