Competență, profesionalism, solicitudine, promptitudine... Nu mi s-a mai întâmplat să întâlnesc o persoană care, cu atâta răbdare, să explice unui ”profan” despre ochelari, iar apoi să realizeze măsurătorile necesare astfel încât ochelarii ”să vină mânușă”. Prețuri mici, calitate maximă. Mulțumesc! Recomand.
9 septembrie 2022
Rating
100%
Profile image
Roxana
Foarte multumita de montajul lentilelor, de colaborarea cu dumnealui si de preturi.Mentionez ca ramele au fost trimise prin curier.
27 iulie 2022
Rating
100%
Profile image
Mariana Dumitrascu
Profesionalism, recomandari extraordinare iar calitatea produselor este la un nivel foarte foarte ridicat. Multumesc!
4 aprilie 2022
Rating
100%
Profile image
Oana Bija
Dl. Sorin este un profesionist care are multa rabdare sa explice foarte in detaliu fiecarui client cat mai multe despre ochelari si nu are niciun interes sa te duca intr-o anumita directia cum mi se pare ca o fac magazinele de specialitate. In plus, preturile practicate sunt de 2-3 ori mai mici. Recomand.
28 martie 2022
Rating
100%
Profile image
Bogdan
Competență, profesionalism, solicitudine, promptitudine... Calitate maximă, preț minim! În ceea ce mă privește, două perechi de lentile la preț de una.
22 octombrie 2020
Rating
100%
Profile image
Sorin Dumitrache
Rama de ochelari este foarte buna,pret calitate este OK
14 martie 2019
Rating
80%
Profile image
cristian
rame foarte frumoase , produsul este identic cu fotografia de prezentare...recomand cu drag
3 septembrie 2018
Rating
100%
Profile image
sanda
Rame excelente pentru ochelari de citit. Site ul este foarte bine gândit și serviciile sunt de foarte bună calitate. Consultanta online este de mare folos și acordată cu profesionalism.
1 noiembrie 2017
Rating
100%
Profile image
sabin
Un site pe care il voi recomanda multora! Am primit ochelarii cei noi si sunt mai mult de cat ma asteptam. Sunt foarte sic, frumosi si comozi! Am facut alegerea perfecta, pretul si calitatea ramelor si lentilelor imi confirma asta! :)
26 octombrie 2017
Rating
100%
Profile image
Oana Moreni
Mi-am facut pentru prima data ochelari de vedere tinand cont in afara de dioptri si de parametrii specifici - distanta interpupilara, latimea puntei nazale, lungime brate...rezultatul a fost ca am acum o perche de ochelari cu care nu a trebuit sa ma acomodez, pur si simplu vad bine cu ei! Multumesc ochelari.com
15 iunie 2017
Rating
100%
Profile image
Eduard Hanczaryk