Special Price 330,00 RON Pret referinta catalog 528,00 RON

Reward Points Primiti pentru articolul acesta 17 puncte de fidelitate
Valabil in cazul clientilor inregistrati cu un cont activ pe site-ul nostru.
Reward Points Primiti 5 puncte de fidelitate daca scrieti o recenzie a acestui produs

 

Livrare gratuita

Pentru comenzi peste 200 Lei

Lentile progresive heliomate Rhein Vision Innovator Start 2.0 1.56 Photo HMC

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeFotocromatice (heliomate) - se inchid la culoare afara dar inauntru devin incolore
Nivelul de performanta al lentilelor progresiveTreapta 1 - de baza - in principiu pentru cei aflati la inceputul vietii de presbit sau pentru cei fara posibilitati materiale
Brand lentile progresive Innovator. Prelucrate pe partea convexa a lentilei, cu precizie ridicata, reducand aberatiile si distorsiunile periferice. Pentru aditii mai mici, fara asteptari deosebite.
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Grosimea lentilelor in functie de material - Cu cat indicele de refractie e mai mare, lentilele sunt mai subtiri. Multi o numesc subtiere (dupa noi - gresit!!!)1.56 Mid index plastic - se foloseste in aceeasi plaja de dioptrii ca 1.5 plastic, adica intre -3.00dpt si +3.00dpt. Mai subtire si mai usor decat 1.5, de aceea se foloseste cand se doreste acest lucru. Nu este potrivit pentru rame pe capse/surub si nici recomandat pentru rame pe fir.
Tip lentile heliomatePhoto. Tratament fotocromatic (heliomat) pentru lentile din sticla sau plastic. Grad de absorbtie 13-63%
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...)HMC. Hard Multi Coating - cuprinde un tratament antireflex si unul de durificare.
Nivelul de performanta al tratamentelorAntizgariere + Antireflex. Un minim pentru lentilele din plastic. Tratamentele sunt de un nivel minim.
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile progresive heliomate Rhein Vision Innovator Start 2.0 1.56 Photo HMC