Rhein Vision Organic (plastic) Monofocal-Obi-sferice-1.50-Clare-HC-stoc

Informatii suplimentare
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile clare (transparente)dar care in mare majoritate se pot colora (solid - pe toata suprafata, sau gradient - degrade)
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Sferice. Aveti dioptrii < +/- 4.00 dpt, cu sau fara astigmatism? Alegeti lentile sferice, care sunt lentile obisnuite.
Indicele de refractie al materialului (subtiere)1.50 Material standard, folosit in general pentru dioptrii de la -3.00 pana la +3.00dpt. Vedere clara, fara aberatii cromatice. Nepotrivit pentru rame pe surub/capse. Nerecomandat pentru rame pe fir (se pot monta, dar nu se acorda garantie), fiindca se pot ciobi in zona firului).
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) HC. Hard Coating. Se aplica un tratament de durificare lentilei
Lentile de stoc sau de comanda De stoc. Lentile deja produse, care sunt mai ieftine. Daca cilindrul de pe reteta este mai mic de 2.00dioptrii si nu aveti o rama foarte mare, alegeti varianta de stoc
Write Your Own Review
Produsul recenzatRhein Vision Organic (plastic) Monofocal-Obi-sferice-1.50-Clare-HC-stoc