Livrari gratuite pentru comenzi peste 150 Lei | Retur in 15 zile | Plata in rate
NR. TELEFON: 0724 081 880, 0723 309 480 Suport Clienti | Contul Tau | Intra in cont |
Setare Direcție Descendentă

1-24 din 284

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. >>
Setare Direcție Descendentă

1-24 din 284

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. >>

Introduceti datele din reteta

Pentru a verifica daca lentilele exista in domeniul de fabricatie conform dioptriilor Dvs, va rugam sa introduceti datele mai jos. Pentru cei cu vedere normala, va rugam sa selectati doar in partea a doua a formei (colorata), optiunea 4.
VEDERE LA DISTANTA (miopie si hipermetropie)OD (Ochiul drept)
OS (Ochiul stang)
DSF (Sferic)
DCYL (Cilindru)
OD (Ochiul drept)
OS (Ochiul stang)
Axa
DP (Distanta interpupilara)
OD (Ochiul drept)
OS (Ochiul stang)
ADD. (Aditia) - doar pe unele retete !

VEDERE APROAPE (presbitie - citit)OD (Ochiul drept)
OS (Ochiul stang)
DSF (Sferic)
DCYL (Cilindru)
OD (Ochiul drept)
OD (Ochiul drept)
Axa
DP (Distanta interpupilara)

Ce fel de lentile doriti? Selectati una din optiunile de mai jos si apasati "LISTEAZA LENTILELE"

 Preturile sunt pentru 2 lentile si includ TVA

 Pentru a afisa produse, trebuie sa introduceti datele de pe reteta. Daca nu le stiti sau daca doriti doar o informare rapida, selectati butonul "Fara Prescriptie" si apoi apasati butonul "Listeaza Lentilele"

lentile ochelari Zeiss

 Cum citim abrevierile din denumirea lentilei?

Exemplu:

Monofocal 1.6 AS PhotoFusion maro/gri DVP Duravision Platinum 75

 Monofocal – denumirea materialului - in acest caz este vorba de o lentile monofocala (poate fi vorba de o lentile bifocala sau progresiva)

1.6 – indexul lentilei

AS – prescurtarea de la asferic( designul lentilei poate fi sferic, asferic, freeform, individualizat)

PhotoFusion – semnaleaza o lentila fotosensibila  - fotocromatica (heliomata)

DVP – DuraVision Platinum – tratamentul (gama de tratamente) aplicate lentilei

75 – diametrul lentilei brute (din care se va taia conform conturul ramei)

 

Cum identificam lentilele Zeiss?

 Priviti lentile in unghi catre o lumina. Reflexia luminii permite aparitia marcajului laser catre exteriorul cadrului lentilei.

  marcaj lentile ochelari zeiss

 Acest marcaj poate fi vazut de cei care se uita la purtatorul de ochelari, fara insa a stanjeni privirea acestuia (de aceea marcajul este facut cu laserul setat pe o lungime de unda care sa permita gravarea la un nivel mic de penetrare).

 Clasificare in functie de index:

 Lentilele Zeiss vin intr-o gama larga de index. Pe masura ce indexul creste, densitatea materialului lentilei este mai mare, permitand astfel o subtiere, inportanta pentru aspectul estetic al lentilelor. De remarcat, totusi, ca si aberatiile cromatice cresc, mai ales catre periferia lentilelor.

 Index disponibil:

 1.5, 1.53, 1.6, 167, 1.74

 Tratamente antireflex premium Zeiss:

DuraVision Platinum

– este cel mai performant tratament de la Zeiss. Acesta ofera o duritate mult sporita lentilelor datorita bombardarii tratamentului cu nanoparticule (ioni), ce mareste foarte mult duritatea si ordoneaza straturile tratamentului. Acesta contine:

 - tratament de durificare antizgarieturi

 - tratament antireflex in 7 straturi cu nuanta albastruie deosebit de aspectuoasa, care confera transparenta maxima

 - tratament hidrofob oleofob care reduce la minimum aderenta picaturilor de apa si a murdariei pe suprafata lentilelori si usureaza curatirea acestora

 - tratament antistatic foarte performant care disipa energia statica acumulata pe suprafata lentilelor prin stergere si impiedica depunerea prafului si a murdariei pe suprafata lentilelor

DuraVision Silver

– prezinta toate caracteristicile tratamentului DuraVision Platinum, cu exceptia tratamentului de superdurificare, care in cazul acesta este unul obisnuit.

DuraVision BlueProtect

– tratament pentru lentile Zeiss din material plastic care ofera protectie impotriva luminii albastru violet. Tratamentul reflecta partial lumina albastru violet (lumina nociva pentru ochi) impiedicand-o sa intre in ochi. Acesta se adreseaza persoanelor care sunt expuse luminii provenita de la ecrane TV, tablete,telefoane mobile, monitoare, corpuri de iluminat cu LED, dar si celor ce desfasoara activitati in interior si nu poarta ochelari cu lentile colorate sau fotocromatice (heliomate)

Duravision DriveSafe

– tratament pentru lentile monofocale si progresive, care se adreseaza unui procent de 83% dintre purtatorii de ochelari care conduc autovehicule. Acesta reduce cu pana la 64% efectul de stralucire produs de farurile masinilor care circula din sens opus, precum si de la iluminatul stradal nocturn.

 DuraVision Sun

– cel mai performant tratament pentru lentile zeiss marcate din material plastic colorate ce contine

 -          tratament DuraVision cu toate componentele sale pe suprafata interioara (concava) a lentilei

 -          tratament de durificare si tratament de intretinere usoara pe suprafata anterioara a lentilei

 DuraVision Mirror

– tratament Duravision pentru lentile din material plastic colorate Zeiss care in plus fata de DuraVision Sun ofera pe suprafata anterioara a lentilei un tratament “oglinda” disponibil in 8 nuante de culoare.

 LotuTec

– tratament foarte performant care contine:

 -          tratament de durificare obtinut prin bombardare cu nanoparticule

 -          tratament antireflex in 7 straturi cu nuanta albastru verzui foarte placuta si aspectuoasa, cu transparenta maxima

 -          tratament hidrofob si oleofob care minimizeaza aderenta picaturilor de apa si a murdariei pe suprafata lentilelor si usureaza curatirea acestora

 -          tratament antistatic ce impiedica depunerea prafului pe suprafata lentilelor

 Lentilele fotosensibile Zeiss PhotoFusion – fotocromatice (heliomate)

 Zeiss PhotoFusion reprezinta o thenologie de varf pentru performante de top. Secretul din spatele acestei tehnologii este o molecula fotosensibila patentata, care raspunde mai eficient la lumina, se inchide cu pana la 20% mai rapid decat lentilele fotocromatice (heliomate) existente pana acum in gama de lentile de la Carl Zeiss Vision, si se deschide de doua ori mai rapid. Prin aplicarea acestei tehnologii inovatoare lentilelor Zeiss, a fost posibila crearea unei noi generatii de lentile fotesensibile din material plastic, mult mai performante.

 Lentile Zeiss Polarizat – Combinatia unica dintre culorile Zeiss Skylet si un filtru polarizant orizontal face ca aceste lentile sa reprezinte solutia perfecta pentru o gama larga de utilizari, de la conducerea autoturismului pe timp de zi la sporturi nautice, de la pescuit la sporturile de iarna, in special schi. Culorile Skylet au un efect de marire a contrastului dintre culori, datorita filtrarii partiale a radiatei albastre din lumina. Lentilele Skylet Polarizat reprezinta solutia perfecta pentru conducerea autoturismului, pescuit, vanatoare, golf, gradinarit, sport etc.

lentile zeiss drivesafe

Lentile Zeiss DriveSafe pentru conducere auto in siguranta si cu siguranta - sunt lentile optimizate si special concepute pentru a satisface nevoile vizuale ale persoanelor care doresc sa se simta in siguranta si mai confortabil atunci cand conduc autovehicule cu lentilele lor de zi cu zi. Lentilele DriveSafe sunt disponibile atat ca lentile monofocale cat si ca lentile progresive.Beneficiile principale ale consumatorilor sunt:

- o singura pereche de ochelari pentru utilizarea de zi cu zi si pentru siguranta in conducerea auto

- vedere mai buna in conditii de lumina slaba, pentru conducere auto mai sigura si mai confortabil cu tehnologia Zeiss Luminance Design, care ia in considerare diferite conditii de lumina si dimensiunea pupilei ochiului, pentru a imbunatati designul lentilei, in scopul obtinerii vederii naturale in orice moment. Dimensiunea pupilei utilizata in algoritmii de optimizare este de 5mm pentru lentilele monofocale si 4.3mm pentru lentilele progresive.

- efect de stralucire redus pe timpul noptii, de la farurile autovehiculelor care circula din sens opus sau de la iluminatul stradal. La conducerea auto pe timpul noptii, lumina puternica a farurilor masinilor care circula din sens opus este deranjanta, in special a farurilor cu xenon sau LED. Acest efect de stralucire reprezinta un risc, deoarece reduce vizibilitatea obiectelor si sensibilitatea ochiului la contrast. Tratamentul Duravision Drivesafe reflecta partial aceste lungimi de unda, astfel ca se reduce efectul de stralucire cu pana la 64% fata de tratamentele antireflex premium.

- vedere perfecta a soselei, tabloului de bord, oglinzii retrovizoare si oglinzilor laterale. Pentru purtatorii de lentile progresive Zeiss a dezvoltat lentile cu zone vizuale pentru vedere la departare si la semi-distanta optimizate, reducand nevoia miscarii orizontale a capului. Astfel zona vizuala la semi-distanta este cu pana la 43% mai larga pentru focalizare rapida intre panoul de bord si oglinzi, iar zona vizuala la departare este cu pana la 14% mai larga pentru o vedere buna si de ansamblu a soselei.