Livrari gratuite pentru comenzi peste 150 Lei | Retur in 15 zile | Plata in rate
NR. TELEFON: 0724 081 880, 0723 309 480 Suport Clienti | Contul Tau | Intra in cont |
Setare Direcție Descendentă

1-24 din 1003

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. >>
Setare Direcție Descendentă

1-24 din 1003

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. >>

Introduceti datele din reteta

Pentru a verifica daca lentilele exista in domeniul de fabricatie conform dioptriilor Dvs, va rugam sa introduceti datele mai jos. Pentru cei cu vedere normala, va rugam sa selectati doar in partea a doua a formei (colorata), optiunea 4.
VEDERE LA DISTANTA (miopie si hipermetropie)OD (Ochiul drept)
OS (Ochiul stang)
DSF (Sferic)
DCYL (Cilindru)
OD (Ochiul drept)
OS (Ochiul stang)
Axa
DP (Distanta interpupilara)
OD (Ochiul drept)
OS (Ochiul stang)
ADD. (Aditia) - doar pe unele retete !

VEDERE APROAPE (presbitie - citit)OD (Ochiul drept)
OS (Ochiul stang)
DSF (Sferic)
DCYL (Cilindru)
OD (Ochiul drept)
OD (Ochiul drept)
Axa
DP (Distanta interpupilara)

Ce fel de lentile doriti? Selectati una din optiunile de mai jos si apasati "LISTEAZA LENTILELE"

 

Preturile sunt pentru 2 lentile si includ TVA

 

Pentru a afisa produse, trebuie sa introduceti datele de pe reteta. Daca nu le stiti sau daca doriti doar o informare rapida, selectati butonul "Fara Prescriptie" si apoi apasati butonul "Listeaza Lentilele"

Lentile de ochelari

Ca sa folositi modulul nostru de lentile trebuie doar sa introduceti datele de pe reteta. Trebuie sa stiti ca este indicat ca mai intai sa alegeti o rama si apoi lentilele potrivite - alegerea diametrului unei lentile depinde de unele dimensiuni ale ramei si de distanta interpupilara.

Odata facuta o selectie a lentilelor in functie de reteta, puteti alege tinand cont de o multime de criterii:

- indice de refractie al lentilelor - puteti gasi informatii aici

- tipul lentilelor - fotocromatice sau heliomate, pentru condus, pentru calculator, pentru copii

- tratamentele aplicate lentilelor despre care puteti gasi informatii aici

 lentile ochelari

Cum citim abrevierile din denumirea lentilei?

 Exemplu:

ORGANIC STOC MONOFOCAL AS 1.5 HMC Transitions XTRActive 70

  Organic stoc Monofocal – denumirea materialului - in acest caz este vorba de o lentile monofocala (poate fi vorba de o lentile bifocala sau progresiva) aflata pe stoc la producator

 1.5 – indexul lentilei

 AS – prescurtarea de la asferic (designul lentilei poate fi sferic, asferic, freeform, individualizat)

 Transitions XTRActive – semnaleaza o lentila fotosensibila  - fotocromatica (heliomata)

HMC – Hard Multicoating – tratamentul (gama de tratamente) aplicate lentilei

 70 – diametrul lentilei brute (din care se va taia conform conturul ramei)

lentile ochelari Zeiss | lentile ochelari Rhein Vision | lentile ochelari Essilor | lentile ochelari Rodenstock | lentile ochelari Hoya

Pe site-ul nostru gasiti lentile de la cei mai importanti producatori de pe piata: Zeiss, Essilor, Rhein Vision, Hoya, Rodenstock. Este important sa stiti ca fiecare producator are propriile branduri pentru materialele folosite pentru lentile. Astfel, pentru aceiasi indici de refractie vom avea denumiri diferite. Acelasi lucru este valabil si pentru tratamente. In principiu, un tratament antireflex face acelasi serviciu, dar modalitatea de aplicare, tehnologia din spate si denumirile sunt diferite.

Pret lentile

Veti constata ca pe ochelari.com preturile lentilelor sunt foarte competitive. Este mult mai convenabil sa le comandati la noi decat in alte magazine.Trebuie sa stiti ca, daca vorbim de lentile de comanda si nu de stoc, se impune plata unui avans, iar lentilele comandate nu se pot returna pentru ca ele sunt personalizate conform retetei Dvs.

lentile antireflex | lentile bifocale | lentile progresive | lentile heliomate

Exista posibilitatea de a comanda atat lentile monofocale cat si bifocale sau progresive. Pentru astfel de comenzi trebuie insa colectarea unor date suplimentare, functie de tip, cum ar fi distanta pupilara pe fiecare ochi, unghiul pantoscopic, distanta vertex, unghiul de curbura al ramei, etc. Pentru aceste tipuri de lentile este o procedura separata, pe care o puteti discuta cu specialistii nostri.

pentru copii

Pentru copii, fiindca cel mai important criteriu de selectie al lentilelor trebuie sa fie securitatea, noi recomandam lentile din trivex - indice 1.53 si policarbonat - indice 1.59, datorita faptului ca aceste materiale sunt extrem de rezistente la spargere.

pentru rame pe fir sau capse si surub

Noi propunem numai lentile cu indice de refractie recomandate pentru astfel de rame, care minimizeaza riscul de aparitie al unor fisuri sau crapaturi. Acestea sunt: 1.53, 1.59, 1.6,1.67.

 montajul lentilelor

Montajul lentilelor se face in laboratoarele producatorilor (exemplu: lentilele Rhein Vision se monteaza in laboratorul Rhein Vision) care sunt dotate cu echipamente performante, capabile sa satisfaca cele mai ridicate pretentii. Pretul montajului este inclus in pretul ochelarilor (in cazul in care comandati si rama de ochelari de vedere la noi)

Garantia oferita pentru lentile este de 24 de luni, dar se refera la defecte de fabricatie si nu la exploatarea necorespunzatoare a lentilelor - spre exemplu zgarierea lentilelor nu face obiectul garantiei.