Pret pentru doua lentile (pot fi dioptrii diferite) 1.050,00 RON

Extensii de fisiere compatibile: jpg, jpeg, gif, png, svg

Latime maxima a imaginii: 2000 px.

Inaltime maxime a imaginii: 2000 px.

Adauga o rama

Essilor Organic (din material plastic) Progresive Incolore Varilux Comfort Promo


Reward Points Primiti minim 53 puncte de fidelitate
Valabil in cazul clientilor inregistrati cu un cont activ pe site-ul nostru.
Reward Points Primiti 5 puncte de fidelitate daca scrieti o recenzie a acestui produs

 

Livrare gratuita

Pentru comenzi peste 200 Lei

Lentile progresive Varilux Comfort PROMO. O rama din titan pe capse Ocean Titan inclusa. Pret fix 1050RON. Producator: Essilor

 

VARILUX COMFORT 3.0 Transitions

 După ce a fost produsul de încredere atât pentru profesioniştii din domeniul vederii cât și pentru purtătorii prezbiopi datorită confortului oferit, timp de mai bine de 20 de ani, Varilux® Comfort 3.0 ridică din nou ştacheta pentru acest design, găsind soluţii pentru a îmbunătăţi accesul la zonele vizuale și oferind un plus de confort în adaptare.

 Cerințe tot mai mari pentru vederea Dvs.

 De la telefoanele mobile până la orarul pe care este afişat mersul trenurilor, ochii noştri sunt în continuă activitate de focusare intre vederea de aproape, la distanţă medie şi la depărtare. Aceasta înseamnă o solicitare tot mai mare a vederii.

Varilux Comfort face posibilă o vedere dinamică pentru schimbări rapide de la o activitate la alta, în timp ce se menţine o poziţie naturală a capului.

Inovaţia adusă de Varilux Comfort 3.0:

Tehnologia W.A.V.E. 2.0

Un nou design bazat pe dimensiunea pupilei fiecărui purtător, ca și standard fiziologic pentru îmbunătăţirea confortului şi pentru adaptarea necesităților purtătorului la cerinţele vieţii reale.

Tehnologia W.A.V.E. 2.0™, bazată pe analiza modelului de pupilă, face ca lentila să nu mai aibă aceleași zone neclare, eliminând vederea înceţoşată atunci când purtătorul încearcă să găsească zona vizuală potrivită, oferind instant o vedere excelentă în fiecare punct al lentilei.

Integrând pupila ca nou parametru în concepția lentilei, se obţin caracteristici optice care sunt în acord cu necesitățile vizuale ale purtătorilor în viaţa de zi cu zi, şi astfel tehnologia W.A.V.E. 2.0™ conduce la câmpuri vizuale mai largi.

Varilux® Comfort 3.0 are acum performanțe superioare pe orizontală, oferind acces mai uşor la zona vizuală potrivită definită prin calculul, pentru un plus de confort în adaptare.

Design îmbunătăţit

Varilux Comfort 3.0, se mai apropie cu un pas de tehnologia Varilux Physio 2.0.

Gama Varilux Comfort 3.0 conţine 2 versiuni diferite care să răspundă nevoilor tuturor prezbiopilor:

Varilux Comfort 3.0: Varilux Comfort 3.0 este versiunea standard care se adresează tuturor prezbiopilor.

Varilux Comfort 3.0 Short: Varilux Comfort 3.0 Short beneficiază de toate performanţele lentilelor Varilux Comfort 3.0 cu un design specific pentru ramele înguste.

 Avantaje suplimentare ale Varilux Comfort 3.0

 - Garanţia acomodării

- Opțional eyecode

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeIncolore (atat inauntru cat si afara)
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariEssilor
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile progresive Varilux Comfort PROMO. O rama din titan pe capse Ocean Titan inclusa. Pret fix 1050RON. Producator: Essilor

Related products

Verifica inainte de adaugarea in cos