lentile Rhein Vision

Lentile Rhein Vision

 Rhein Vision este cel mai mare producator de lentile din Romania si unul din cei mai mari din Europa.

 Lentilele monofocale Rhein Vision

  Rhein Vision foloseste tehnologii avansate de prelucrare pentru a realiza lentile de calitate superioara si a satisface pretentiile clientilor, indiferent de nevoile vizuale ale acestora, putandu-le personaliza in functie de toti factorii implicati in alegerea unui anume tip de lentile, pentru un anume purtator de ochelari.

 Lentilele monofocale organic â€“ lentile conventionale care aduc purtatorului o vedere clara in conditii de confort vizual.

 Lentilele monofocale Organic Plus folosesc tehnologia proprie Digital Ray Path®,pentru a putea tine cont de parametrii ramei si ai fetei purtatorului de ochelari. Este o solutie buna pentru eliminarea astigmatismului oblic.

 Lentilele monofocale Organic Individual au fost create pornind de la gama de lentile Organic Plus, pentru a aduce o performanta optica foarte buna, imbunatatind vederea periferica.

 Lentilele progresive Rhein Vision

 Camber FreeStyle

 Camber FreeStyle este gama cea mai recenta de lentile progresive premium Rhein Vision. Ele tin cont de nevoile vizuale ale clientului pentru a-i putea oferi, cu ajutorul tehnologiei Camber, vedere periferica mai buna, campuri vizuale largi, o zona de vedere aproape mai extinsa in combinatie cu zona de vedere la departare larga, dar cu aberatii laterale reduse. Tranzitia intre cele doua zone de vedere se face usor, facand purtarea acestor lentile foarte confortabila.

 Camber Steady

 Camber Steady este gama de lentile premium care controleaza distributia dioptriilor pentru a reduce zonele cu aberatii laterale si a le conferi o stabilitate deosebita a vederii in conditii dinamice, folosind tehnologiile proprii Digital Ray Path® , Camber si Steady. Rezultatul a fost o lentila care satisface nevoile tuturor purtatorilor de lentile progresive, avand campuri vizuale largi si aberatii laterale minime.

 Camber Steady Plus

 Lentilele Camber Steady Plus sunt produse tinand cont de cei trei parametri standard esentiali in stabilirea configuratiri potrivite utilizatorului (înclinaÅ£ia pantoscopică, distanÅ£a vertex È™i unghiul de curbură al ramei), forma ramei È™i fizionomia purtătorului.

 Camber Steady Individual

 Lentilele Camber Steady Individual sunt produse tinand cont de parametrii standard, dar acestia sunt masurati individual pentru rama aleasa si pentru fizionomia purtatorului, ducand astfel la o personalizare completa a lentilei.

 Innovator

 Lentilele progresive Innovator sunt prelucrate cu tehnologia freeform pe partea convexa a lentilei pentru a reduce aberatiile periferice, a oferi o vedere clara si naturala si adaptare rapida la vedere prin toate zonele. Aceste lentile sunt potrivite oricarei activitati zilnice.

Lentilele progresive Innovator folosesc tehnologia Surface Power® si au zonele de vedere clara echilibrate, cu coridor de progresie care permite tranzitia lina intre zone, vederea fiind naturala.

 Innovator Plus

 Lentilele Innovator Plus folosesc tehnologia Digital Ray Path®, pentru a tine cont de parametrii de purtare ai ochelarilor (forma ramei si fizionomia utilizatorului) reusind sa ofere purtare confortabila si vedere buna la orice distanta.

 Innovator Individual

 Lentilele Innovator Individual sunt superioare celor Innovator Plus prin faptul ca reduc aberatiile legate de unghiul pantoscopic si unghiul de curbura al ramei, astfel ca vederea periferica este imbunatatita.

 Facile

 Lentilele Facile proiectate si prelucrate conform tehnologiilor Digital Ray Path® È™i Smart Add®, pentru a imbunatati vederea si confortul la folosirea dispozitivelor mobile, prin adaugarea unei dioptrii (aditii) in zona de vedere aproape. Aceste lentile reduc astfel oboseala vizuala, senzatiile neplacute de oboseala a ochilor si ajuta la pastrarea unei posturi corecte si confortabile, inconveniente cauzate de cititul indelungat, mai ales pe dispozitive mobile. Trecerea privirii din zona de citit a lentilei la zona de vedere la distanta se face cu usurinta, asigurand o vedere dinamica. Cele trei aditii disponibile sunt: 0.5  pentru tinerii ce petrec timp indelungat la calculator, 0.75 pentru tinerii ce citesc mult timp, 1.00 presbiopilor carora le obosesc tare ochii la citit.

 Lentilele degresive Innovator

 Lentilele degresive Innovator sunt dedicate celor care au in principal nevoie de ele pentru vederea in zonele aproape si intermediar, in interiorul casei sau biroului. Aberatiile laterale sunt minimizate cu ajutorul tehnologiei Digital Ray Path®. Lentilele degresive Innovator sunt utilizate pentru a doua pereche de ochelari, pentru lucrul la birou sau acasa. Campurile vizuale pentru citit si  cel pentru vederea intermediara sunt foarte largi pentru ca pot ocupa interaga suprafata a lentilei, iar adaptarea este foarte usoara. Lentilele degresive Innovator se numesc Home, Office, Computer sau Desktop dupa cum ofera vedere clara in urmatoarele distante, respectiv: intre 40 cm si 6 m, intre 40 cm si 4 m, intre 40 cm si 2 m, intre 40 cm si 1,3 m.

 Lentilele UV ALLBLUE

 Aceste lentile au fost create pentru a proteja ochii de efectele nedorite ale luminii albastre. Ele blocheaza complet razele UV, blocheaza lumina albastra nociva, atat in interior cat si in exterior, minimizeaza reflexiile ajutand la condusul pe timp de noapte.

Ele sunt destinate personelor care petrec mult tim in aer liber, celor ce folosesc timp indelungat calculatorul sau alte ecrane ce emit lumina albastra, copiilor pentru ca ochii acestora sunt mai sensibili la raze UV si lumina albastra, varstnicilor care au avut o operatie de cataracta.

 Tratamentele Rhein Vision

 Arus Blue combina tratamentul de durificare, antireflex superior albastru pe fata lentilei si verde pe spatele ei, un strat ultra hidrofobic, un strat dublu ultra hidrofobic,  un strat super oleofob, protectie completa UV 400, proprietati antistatice, rezistenta foarte buna la zgariere, blocarea completa a luminii albastre cu lungimi de unda intre 420 si 460 nm.

Arus: cuprinde antireflex superior, rezistenta la zgariere, proprietati antistatice, strat dublu ultra hidrofob, proprietati super oleofobe, protective completa UV400.

UltraBlue: cuprinde rezistenta mare la zgariere, reflexii minimizate datorita stratului antireflex superior, strat oleofob, strat ultra hidrofob, proprietati antistatice, blocarea luminii albastre 420-460 nm, contrast marit, durata de viata lunga a lentilei.

Ultra: confera rezistenta mare la zgariere, reflexii minimizate datorita stratului antireflex superior, oleofob, strat ultra hidrofob, proprietati antistatice, durata de viata lunga a lentilei.

Pure: cuprinde tratament antireflex acromatic (fara culoare reziduala), minimizarea reflexiilor, rezistenta buna la zgariere, durata lunga de viata a lentilei, straturi super hidrofob si oleofob, proprietati antistatice.

Hydro+: minimizarea reflexiilor, rezistenta buna la zgariere, durata lunga de viata a lentilei, straturi super hidrofob si oleofob.

HMC : minimizarea reflexiilor, rezistenta buna la zgariere, durata lunga de viata a lentilei.

Filtrul UV se aplica la solicitarea clientului, doar pentru lentile cu indice 1.5.

 Lentilele colorate Rhein

Toate lentilele organice Rhein Vision pot fi colorate la comanda, mai putin lentilele Trivex si Poly. Intensitatea nuantei de culoare variaza in functie de indicele lentilei si tratamentelor aplicate.

 

Lentilele fotocromatice (heliomate) Transitions ale Rhein Vision

Lentilele Transitions

 Lentilele Transitions sunt lentile perfect transparente in interior si care devin intunecate la exterior. Ele pot avea diferite culori (gri, verde, maro, blue, purple, amber, emerald) fiecare cu diverse intensitati de inchidere, toate cu protectie UV 100%.

 Lentilele Transitions XTRActive

Lentilele Transitions XTRActive sunt lentile care aduc protective suplimentara impotriva reflexiilor nedorite, oriunde s-ar afla si in orice conditii meteo. Ele sunt active si in spatele parbrizului masinii, au o slaba coloratie in interior protejand astfel ochii de lumina artificial si au cel mai ridicat grad de inchidere in exterior. El pot fi gri, verde, maro, au 100% protective UV si grade de inchidere mai mari decat lentilele Transitions.

 Lentilele Transitions  Drivewear

 Lentilele Transitions  Drivewear sunt lentile specialepentru condus care ofera o vedere relaxata, in orice conditii meteo, in orice conditii de luminozitate. Au mai multe straturi aplicate pe lentila, astfel incat sa mareasca contrastul pentru perioadele ploioase, sa protejeze 100% impotriva razelor UV, sa diminueze stralucirea soarelui si reflexiile.

 

Mai multe informatii
Mai putin

 

 

 

View as Afisare produse grupate Afisare ca lista produse

Produsele 91-120 din 1185

produse pe pagina
Set Descending Direction
  1. Lentile bifocale Rhein Vision incolore FT 35 sferice 1.50 Pure comanda

    Special Price 462,00 RON Pret referinta catalog 608,00 RON
  2. Lentile bifocale Rhein Vision incolore FT 35 sferice 1.50 Ultra comanda

    Special Price 462,00 RON Pret referinta catalog 608,00 RON
  3. Lentile bifocale Rhein Vision incolore FT 28 sferice 1.59 HMC comanda

    Special Price 462,00 RON Pret referinta catalog 608,00 RON
  4. Lentile digitale heliomate Rhein Vision Facile 1.56 Photo Hydro+

    Special Price 469,00 RON Pret referinta catalog 620,00 RON
  5. Lentile bifocale Rhein Vision incolore FT 45 sferice 1.50 Hydro+ comanda

    Special Price 469,00 RON Pret referinta catalog 620,00 RON
  6. Lentile bifocale digitale heliomate RS 32/40 1.56 Photo HMC

    Special Price 471,00 RON Pret referinta catalog 624,00 RON
  7. Lentile progresive de interior Rhein Vision Innovator 1.50 UV All Blue HMC

    Special Price 475,00 RON Pret referinta catalog 632,00 RON
  8. Lentile bifocale Rhein Vision incolore E line L sferice 1.50 HMC comanda

    Special Price 486,00 RON Pret referinta catalog 652,00 RON
  9. Lentile bifocale Rhein Vision incolore FT 28 sferice 1.59 Hydro+ comanda

    Special Price 486,00 RON Pret referinta catalog 652,00 RON
  10. Lentile bifocale digitale incolore RS 32/40 1.50 Ultra

    Special Price 491,00 RON Pret referinta catalog 660,00 RON
  11. Lentile progresive de interior Rhein Vision Innovator 1.60 HMC

    Special Price 491,00 RON Pret referinta catalog 660,00 RON
  12. Lentile progresive de interior Rhein Vision Innovator 1.50 Ultra

    Special Price 491,00 RON Pret referinta catalog 660,00 RON
  13. Lentile bifocale heliomate Rhein Vision FT 28 1.56 Photo Ultra comanda

    Special Price 491,00 RON Pret referinta catalog 660,00 RON
  14. Lentile bifocale Rhein Vision incolore FT 28 sferice 1.60 HMC comanda

    Special Price 491,00 RON Pret referinta catalog 660,00 RON
View as Afisare produse grupate Afisare ca lista produse

Produsele 91-120 din 1185

produse pe pagina
Set Descending Direction