Lentile Essilor

LENTILE OCHELARI ESSILOR

Essilor este producatorul nr. 1 de lentile la nivel mondial.

 Gama de lentile progresive (varifocale) Essilor

 Varilux X Series

Varilux X Series e prima lentila care ajuta la reducerea substantiala a miscarilor capului, miscari necesare vederii prin anume zone ale lentilei,  oferind o vedere foarte naturala la o distanta intermediara. Avantaje: Vederea este clara in toate cele trei zone (distanta, intermediar, aproape). A fost optimizata zona de vedere aproape, devenind mai larga pentru privire la o lungime de brat. A fost limitata distorsiunea lentilei, reducand senzatia de pierdere a echilibrului pe care alte designuri o pot cauza.  In cazul acestei lentile, necesitatea de a misca capul pentru a obtine vedere clara este mult redusa, purtatorul avand astfel libertatea de a desfasura toate tipurile de activitati, fara disconfort vizual.

Varilux E Series

Varilux E Series are un design care o recomanda purtatorilor incepatori de lentile varifocale (progresive). Considerand ca deformarea lentilei este cea care cauzeaza problemele de adaptare ale multor  oameni la noile lentile progresive, designul Varilux E Series a redus deformarea lentilei, prin tehnologia unica numita Swim Control, astfel ca acestea sunt recomandate pentru cei care vor sa se obisnuiasca rapid cu acest nou tip de lentile si sa aiba inca de la inceput un confort sporit.

Varilux Physio

Varilux Physio sunt lentilele varifocale proiectate pentru oamenii activi. Ele permit o vedere foarte clara a detaliilor si aproape si la departare, chiar si privitorului aflat in miscare. Tranzitia intre zonele de vedere clara se face fara efort, iar distorsiunile sunt foarte mult reduse. Vederea este clara, cu contrast crescut, fara probleme legate de intensitatea luminii. Varilux Phisio sunt dotate cu tehnologia Binocular Booster, care respecta prescriptia pentru ambii ochi, rezultand o mai buna focalizare si o trecere rapida fara probleme intre zonele de vedere la distanta si aproape.

Varilux Comfort

Varilux Comfort aduce avantajul unei adaptari usoare la noile lentilele varifocale, cu distorsuni reduse pentru toate zonele de vedere (aproape, intemediar, departe), dar cu zona de citit extinsa. Ele induc, asa cum le spune si numele, confort in purtarea lentilelor, obisnuire  rapida, vedere fara probleme in orice moment al zilei. Se potrivesc cel mai bine persoanelor mai putin active.

Varilux Liberty

Varilux Liberty este designul Varilux care ofera o adaptare ușoară la noii ochelari, cu zona de citit extinsa, dar cu distorsiuni mici pe toate zonelele vizuale, conducand astfel la o vedere foarte clara, chiar la trecere de la o zona de vedere clara la alta. Lentilele Varilux Liberty imbina beneficiile lentilelor bifocale cu aspectul exceptional al unor lentile subtiri, usoare si transparente prin care vederea este perfecta indiferent de departarea obiectului privit.

 INTERVIEW

Interview este solutia Essilor pentru vederea de aproape, adresata oamenilor activi de peste 40 de ani. Ea au o geometrie speciala conceputa pentru a avea un camp larg pentru vedera de aproape, o trecere rapida si fara probleme la vederea intermediara, pastrand aspectul natural, tineresc si pozitia naturala a corpului.

 Lentile monofocale cu aditie Essilor – EYEZEN

 Eyezen sunt lentilele monofocale create pentru a reduce oboseala ochilor folositi intens in fata ecranelor mobilelor, tabletelor, calculatorului. Se adreseaza atat celor care au nevoie de corectie pentru citit, dar si celor care vor doar sa isi protejeze ochii de lumina daunatoare a acestor ecrane, fiind dotate cu tehnologia  proprie Essilor, Smart Blue Filterâ„¢. Lentilele Eyzen au de asemenea incorporata in partea lor inferioara o tehnologie speciala, numita de producator Eyzen Focus, care ajuta la citirea literelor de dimensiuni reduse, micsorand efortul ochilor si ajutand cititorul sa evite posturile nefiresti in timpul folosirii ecranelor.

Eyzen Start

Eyzen Start sunt lentilele monofocale dedicate protectiei la suprasolicitarea ochilor persoanelor care folosesec ecrane digitale, la toate varstele, de la copii pana la presbitii tineri. Se imbunatateste contrastul, sunt reduse reflexiile, vederea aproape e mai buna, iar ochii sunt protejati impotriva lumnii albastru-violet.

Eyezen Boost

Eyezen Boost sunt noile lentile monofocale de la Essilor, cu patru variante in functie de varsta si de capacitatea de acomodare a ochiului pentru reducerea oboselii, vedere aproape foarte precisa, pozitie confortabila in fata ecranelor digitale. Producatorul recomanda folosirea tratamentului Crizal Prevencia.

 Tratamentele Essilor

 CRIZAL PREVENCIA

Crizal Prevencia este inovatia Essilor in ceea ce priveste tratamentele aplicate lentilelor. Acesta filtreaza selectiv lumina pentru a proteja ochii purtatorului lentilelor. Astfel reduce distrugerea celulelor retinei prin filtrarea luminii albastru-violet daunatoare, reduce cu 30% reflexia UV prin tratamentul aplicat pe partea posterioara a lentilei. Pentru protectie sporita sistemul Crizal Prevencia poate fi combinat cu sistemul Eye Protect. Totodata Crizal Prevencia ofera vedere optima si transparenta durabila prin protectia  completa impotriva reflexiilor, zgarieturilor, petelor, prafului, apei.

CRIZAL SAPPHIRE UV

Crizal Sapphire UV este tratamentul ce reprezinta combinatia reusita intre efectul antireflexiv si o protectie UV puternica. Este primul sistem care reduce reflexiile indiferent de unghiul lor de incidenta, pe ambele suprafete ale lentilei.

CRIZAL ALIZE UV

Crizal Alizé UV reprezinta tratamentul Essilor care ofera o foarte buna protectie a lentilelor fata de pete, pastrand lentilele mai curate si astfel, vederea mult mai buna.  Aceste performante se datoreaza unei tehnologii speciale care a crescut densitatea moleculelor hidrofobe si oleofobe de pe suprafata lentilei.

CRIZAL EASY UV

Crizal Easy UV este tratamentul care face lentilele sa fie protejate impotriva zgarieturilor, avand astfel o mare rezistenta in timp, sa fie mai usor de curatat pentru o vedere clara si totodata sa protejeze impotriva razelor UV (UVA si UVB) si, prin reducerea luminii puternice, sa inlature senzatia de ochi obositi cauzata de lumina puternica a ecranelor care ne inconjoara.

CRIZAL SUN UV

Crizal Sun UV este un tratament conceput pentru ochelarii de soare, cu scopul de a inlatura lumina reflectata pe ambele fete ale lentilei, protejand ochii de lumina UV cat si de lumina foarte intensa. Avand ochii protejati, utilizatorul se poate bucura de activitatile in aer liber. Pe de alta parte, lentilele isi pastreaza aspectul frumos timp indelungat, fiind si rezistente la pete si murdarire si usor de curatat.

CRIZAL KIDS UV

Crizal Kids UV este tratamentul care asigura cel mai bun factor de protectie pentru lentilele incolore si se adreseaza copiilor, ai caror ochi sunt cei mai sensibili.

EYE PROTECT

Eye Protect este sistemul de tratamente care ofera protectia 100% fata de razele UV nocive si protectie de 3 ori mai mare fata de lumina albastra decat lentilele obisnuite , in combinatie cu un aspect foarte modern, lentilele ramanand complet transparente, fara urme albastre.

TRIO CLEAN

Trio Clean combina tratamentul anti-reflex (96.5% reducere a cu o usoara culoare reziduala bleu) cu capacitatea de a fi curatati mult mai usor, totul la un pret convenabil.

OPTIFOG

Optifog este tratamentul folosit de Essilor impotriva aburirii lentilelor, astfel imbunatatind vederea si, mai ales, confortul utilizatorului. El vine in combinatie cu avantaje legate de protectia fata de reflexiile nedorite, zgarieturi si praf si de posibilitatea curatarii usoare.

 Lentilele fotocromatice Essilor

Lentilele fotocromatice Essilor folosesc tehnologia Transitions Light Intelligent pentru a le face sa fie intunecate la lumina puternica si transparente cand lumina se reduce, protejand si împotriva razelor UV È™i a luminii albastre nocive la interior È™i afară. Ele se pot combina cu lentilele de corectie (cu dioptrii) pentru a asigura confortul utilizatorului in exterior, unde lumina este suparatoare.

 TRANSITIONS SIGNATURE

Transitions Signature este varianta de lentile fotocromatice care ofera cea mai rapida adaptare de la complet deschise la culoare in interior pana la culoarea aleasa de utilizator in aer liber. Tenologia speciala le face sa se adapteze constant la intensitatea lumnii din jur, facand experienta purtarii lor extreme de placuta.

 TRANSITIONS XTRACTIVE

Transitions Xtractive ofera protectie suplimentara chiar si in masina. Utilizatorul beneficiaza de tot confortul visual, la trecerea din interior la exterior, cu ochii complet protejati de lumina nociva, fiind active chiar in spatele parbrizului masinii. Cu aceasta gama de lentile fotocromatice se obtine cea mai inchisa nuanta disponibila, dar care devine transparenta la interior.

 TRANSITIONS STYLE COLOURS

Transitions Style Colours se adreseaza celor care vor sa fie in tendintele modei, avand 4 culori vibrante la dispozitie pentru a alege  ce se potriveste stilului utilizatorului. Lentilele se adapteza continuu si rapid la lumina, protejand simultan ochii.

 TRANSITIONS STYLE MIRRORS

Transitions Style Mirrors sunt lentile create pentru un look cool, avand efectul de oglinda care isi adapteaza permanent intensitatea si culoarea dupa cum utilizatorul se afla in interior sau la exterior. Acesta poate alege din cele 4 culori moderne si poate avea siguranta ca vederea ii este continuu protejata de lumina albastru-violet si de razele UVA si UVB. Atunci cand sunt activate, lentilele capata efectul de oglinda, iar cand se afla in interior au o nuanta discreta si un usor efect de oglinda pentru un aspect placut.

 Materialele Essilor

 Essilor este producatorul mondial nr. 1 in domeniul lentilelor organice, care, datorita proprietatilor superioare si tehnologiilor permanent dezvoltate, sunt folosite din ce mai mult, inlocuind sticla minerala.

 GAMA HI TECH cuprinde lentile deosebit de subtiri

 LINEIS 1.74

Lineis 1.74 sunt cele mai subtiri lentile, foarte potrivite pentru corectii puternice. Nu produc efectul de marire a ochilor si sunt foarte usoare, pentru a nu apasa suparator asupra nasului sau urechilor utilizatorului.

STYLIS 1.67

Stylis 1.67 este gama ce poate fi folosita pe toate tipurile de rame, inclusiv cele cu fir sau surub.  Sunt subtiri, usoare, discrete si estetice.

 GAMA PERFORMANTA  cuprinde lentile usoare si rezistente

 ORMIX 1.6

Ormix 1.6 sunt lentile subtiri, cu calitate optica foarte buna, foarte rezistente, potrivite mai ales pentru ramele fara margini.

AIRWEAR 1.59

Airwear 1.59 este materialul care face lentilele foarte rezistente la impact, dar usoare si subtiri, cu completa protectie UV. Se adreseaza mai ales celor cu un stil de viata activ, care au nevoie si de protectie, si de confort, dar si de un aspect placut.

Airwear are 4 variante special proiectate pentru copii Airwear Junior Supra, Airwear Junior  Trio Clean, Airwear Junior Crizal Kids UV, Airwear Junior Crizal Prevencia – lentile foarte rezistente la soc.

 GAMA STANDARD cuprinde lentile potrivite corectii mici, avand preturi avantajoase.

 ORMA 1.5

Orma 1.5 sunt lentilele organice de baza. Mai usoare decat cele din sticla minerala, au o calitate optica deosebit de buna la un pret rezonabil.

 

Mai multe informatii
Mai putin

 

 

 

Nu gasim produsul cautat