Lentile de ochelari Rhein Vision pentru dioptrii foarte mari Lenti asferice 1.50 Hydro+ comanda

Informatii suplimentare
Tip lenticulareLenti. Dimensiunea lenticulului este de 35mm - pentru dioptrii intre +8.00 - 18.00dpt
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile lenticulare - pentru dioptrii forte
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Asferice. Recomandate in general pentru lentilele pe plus, cu dioptrii >+4.00dpt. Lentile subtiri, cu zona sferica in centru, dar care spre margini se aplatizeaza, oferind o estetica mai buna a lentilelor. Camp vizual marit. Efect redus de marire/micsorare al ochilor.
Indicele de refractie al materialului (subtiere)1.50 Material standard, folosit in general pentru dioptrii de la -3.00 pana la +3.00dpt. Vedere clara, fara aberatii cromatice. Nepotrivit pentru rame pe surub/capse. Nerecomandat pentru rame pe fir (se pot monta, dar nu se acorda garantie), fiindca se pot ciobi in zona firului).
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Hydro+. Antireflex, durificare, straturi super-hidrofobic si oleofobic
Nivelul de performanta al tratamentelorBun (acopera minim necesar). Aceste lentile au in principiu tratamente de durificare, antireflex, oleofobe si hidrofobe. Unele, cu extensie UV, ofera si o protectie impotriva razelor UV. Calitatea tratamentelor este decenta.
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
SKUrvorg-len-Lenti-Asferice-1.50-Clare-Hydro+-Comanda
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile de ochelari Rhein Vision pentru dioptrii foarte mari Lenti asferice 1.50 Hydro+ comanda