Special Price 1.308,00 RON Pret referinta catalog 1.760,00 RON

Lentile de ochelari obisnuite Rhein Vision incolore Steady 2.0 1.74 Ultra Blue comanda

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeIncolore (atat inauntru cat si afara)
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile clare (transparente)dar care in mare majoritate se pot colora (solid - pe toata suprafata, sau gradient - degrade)
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Plus. Lentile foarte subtiri, foarte performante. Tehnologie punct cu punct, cu dioptrii variabile pe ambele suprafete. Proiectate cu parametrii standard de purtare (inclinare pantoscopica 8-12°, distanta vertex 12-14mm, unghi de curbura 5-7° )
Indicele de refractie al materialului (subtiere)1.74 Material optim pentru dioptrii foarte mari. Se recomanda pentru retete intre +/-6.5.00D si +/-15.00D. Foarte eficiente in a refracta lumina, ajungand astfel sa fie cu 55% mai subtiri decat 1.5. Estetica foarte buna (lentile plate). OK pentru rame pe fir
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Ultra Blue - impotriva luminii albastre - Blocheaza lumina albastra nociva intre 420-460nm, culoare usor galbuie, antireflex superior, durificare, oleofobe - urme amprente diminuate, strat ultra hidrofob - aderenta redusa a picaturilor de apa, antistatice
Nivelul de performanta al tratamentelorPt. calculator - lumina albastra. Nu se pot include tratamente antiaburire sau antireflex pentru condus. Sunt dedicate celor care petrec mult timp in fata calculatorului. Includ cele mai performante tratamente de la fiecare producator.
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
SKUrvorg-Obi-Plus-1.74-Clare-UltraBlue-Comanda
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile de ochelari obisnuite Rhein Vision incolore Steady 2.0 1.74 Ultra Blue comanda