Special Price 493,00 RON Pret referinta catalog 664,00 RON

Lentile de ochelari obisnuite Rhein Vision incolore Steady 2.0 1.60 HMC comanda

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeIncolore (atat inauntru cat si afara)
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile clare (transparente)dar care in mare majoritate se pot colora (solid - pe toata suprafata, sau gradient - degrade)
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Plus. Lentile foarte subtiri, foarte performante. Tehnologie punct cu punct, cu dioptrii variabile pe ambele suprafete. Proiectate cu parametrii standard de purtare (inclinare pantoscopica 8-12°, distanta vertex 12-14mm, unghi de curbura 5-7° )
Indicele de refractie al materialului (subtiere)1.60 Materialul nostru preferat! Ideal pentru rame pe fir sau surub. Cu 25% mai subtire decat 1.50, protectie UV 100% in stare naturala clara. Recomandat pentru retete intre +/-2.00 si +/-5.00D. Vedere clara, fara aberatii cromatice. Rezistenta buna la impact.
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) HMC. Hard Multi Coating - cuprinde un tratament antireflex si unul de durificare.
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
SKUrvorg-Obi-Plus-1.60-Clare-HMC-Comanda
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile de ochelari obisnuite Rhein Vision incolore Steady 2.0 1.60 HMC comanda