Special Price 942,00 RON Pret referinta catalog 1.248,00 RON

Lentile de ochelari obisnuite Rhein Vision incolore Steady 2.0 1.53 Arus Blue comanda

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeIncolore (atat inauntru cat si afara)
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile clare (transparente)dar care in mare majoritate se pot colora (solid - pe toata suprafata, sau gradient - degrade)
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Plus. Lentile foarte subtiri, foarte performante. Tehnologie punct cu punct, cu dioptrii variabile pe ambele suprafete. Proiectate cu parametrii standard de purtare (inclinare pantoscopica 8-12°, distanta vertex 12-14mm, unghi de curbura 5-7° )
Indicele de refractie al materialului (subtiere)1.53 Trivex sau PNX. Material foarte usor, foarte rezistent la impact, de aceea se recomanda in cazul ochelarilor pentru copii. Garantie pe viata impotriva spargerii sau craparii. Ideal pentru rame pe fir sau pe capse. Vedere clara, fara aberatii cromatice. Le recomandam pentru dioptrii intre -3.00dpt si +3.00dpt.
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Arus Blue - impotriva luminii albastre - Blocheaza lumina albastra nociva intre 420-460nm, superdurificare , antireflex superior cu transmisie de 99%, antistatice, strat dublu ultra-hidrofob, super oleofob - urmele amprentelor diminuate, 100% protectie UV
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile de ochelari obisnuite Rhein Vision incolore Steady 2.0 1.53 Arus Blue comanda