Special Price 523,00 RON Pret referinta catalog 720,00 RON

Lentile de ochelari obisnuite Rhein Vision incolore Steady 2.0 1.50 UV All Blue Pure comanda

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeIncolore (atat inauntru cat si afara)
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile clare (transparente)dar care in mare majoritate se pot colora (solid - pe toata suprafata, sau gradient - degrade)
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Plus. Lentile foarte subtiri, foarte performante. Tehnologie punct cu punct, cu dioptrii variabile pe ambele suprafete. Proiectate cu parametrii standard de purtare (inclinare pantoscopica 8-12°, distanta vertex 12-14mm, unghi de curbura 5-7° )
Indicele de refractie al materialului (subtiere?!)1.50 U UV All Blue foloseste tehnologia in masa UV+420 cut, blocand lumina albastra nociva pna in 420nm si lasand-o pe cea benefica sa treaca. Monomerii utilizati sunt special conceputi pentru a avea un nr. ABBE mare, o densitate mica si o rezistenta spor
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Pure. Antireflex acromatic fara culoare reziduala, durificare, straturi super-hidrofob si oleofob, proprietati antistatice care reduc cantitatea de energie statica, reducand depunerile de praf
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
SKUrvorg-Obi-Plus-1.50U-Clare-Pure-Comanda
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile de ochelari obisnuite Rhein Vision incolore Steady 2.0 1.50 UV All Blue Pure comanda