Pret special 1.425,00 RON Pret referinta catalog 2.278,00 RON

Lentile de ochelari heliomate Rhein Vision Steady 2.0 1.74 Transitions Ultra comanda

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeFotocromatice (heliomate) - se inchid la culoare afara dar inauntru devin incolore
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile care in interior sunt clare, dar afara se coloreaza
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Plus. Lentile foarte subtiri, foarte performante. Tehnologie punct cu punct, cu dioptrii variabile pe ambele suprafete. Proiectate cu parametrii standard de purtare (inclinare pantoscopica 8-12°, distanta vertex 12-14mm, unghi de curbura 5-7° )
Indicele de refractie al materialului (subtiere?!)1.74 Material optim pentru dioptrii foarte mari. Se recomanda pentru retete intre +/-6.5.00D si +/-15.00D. Foarte eficiente in a refracta lumina, ajungand astfel sa fie cu 55% mai subtiri decat 1.5. Estetica foarte buna (lentile plate). OK pentru rame pe fir
Tip lentile heliomateTransitions gen 8. Tratament fotocromatic (heliomat) super performant. Grad de absorbtie 83% la 23 grade in functie de culoare (se inchid ca ochelarii de soare). Timp de inchidere: 35 sec. Timp de revenire la clar: 40 sec pana la 30% si 5 min pana la complet clar. Claritate maxima in spatii inchise. Blocheaza razele UVA si UVB in proportie de 100%, dar si lumina albastra daunatoare. Mentin nivelul ridicat de performanta pe o perioada indelungata. Cea mai rapida lentila fotocromatica Essilor.
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Ultra. Tratament antireflex superior, rezistenta sporita la zgarieturi mecanice, proprietati oleofobe care fac ca urmele amprentelor sa fie diminuate, strat ultra-hidrofob, proprietati antistatice
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
SKUrvorg-fot-Plus-1.74-Transitions-Ultra-Comanda
Produs cu pret redusDa
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile de ochelari heliomate Rhein Vision Steady 2.0 1.74 Transitions Ultra comanda