Special Price 1.260,00 RON Pret referinta catalog 1.672,00 RON

Lentile de ochelari heliomate Rhein Vision Steady 2.0 1.60 Transitions Arus comanda

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeFotocromatice (heliomate) - se inchid la culoare afara dar inauntru devin incolore
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile care in interior sunt clare, dar afara se coloreaza
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Plus. Lentile foarte subtiri, foarte performante. Tehnologie punct cu punct, cu dioptrii variabile pe ambele suprafete. Proiectate cu parametrii standard de purtare (inclinare pantoscopica 8-12°, distanta vertex 12-14mm, unghi de curbura 5-7° )
Indicele de refractie al materialului (subtiere)1.60 Materialul nostru preferat! Ideal pentru rame pe fir sau surub. Cu 25% mai subtire decat 1.50, protectie UV 100% in stare naturala clara. Recomandat pentru retete intre +/-2.00 si +/-5.00D. Vedere clara, fara aberatii cromatice. Rezistenta buna la impact.
Brand lentile fotocromatice (heliomate)Transitions gen 8. Tratament fotocromatic (heliomat) super performant. Grad de absorbtie 83% la 23 grade in functie de culoare (se inchid ca ochelarii de soare). Timp de inchidere: 35 sec. Timp de revenire la clar: 40 sec pana la 30% si 5 min pana la complet clar. Claritate maxima in spatii inchise. Blocheaza razele UVA si UVB in proportie de 100%, dar si lumina albastra daunatoare. Mentin nivelul ridicat de performanta pe o perioada indelungata. Cea mai rapida lentila fotocromatica Essilor.
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Arus. Superdurificare - printr-un nou proces de polimerizare, antireflex superior cu transmisie de 99%, antistatice, strat dublu ultra-hidrofob minim de aderenta a picaturilor de apa, super oleofob, 100% protectie UV400
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
SKUrvorg-fot-Plus-1.60-Transitions-Arus-Comanda
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile de ochelari heliomate Rhein Vision Steady 2.0 1.60 Transitions Arus comanda