Special Price 1.142,00 RON Pret referinta catalog 1.536,00 RON

Lentile de ochelari heliomate Rhein Vision Steady 2.0 1.59 Transitions XTRActive Ultra comanda

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeFotocromatice (heliomate) - se inchid la culoare afara dar inauntru devin incolore
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile care in interior sunt clare, dar afara se coloreaza
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Plus. Lentile foarte subtiri, foarte performante. Tehnologie punct cu punct, cu dioptrii variabile pe ambele suprafete. Proiectate cu parametrii standard de purtare (inclinare pantoscopica 8-12°, distanta vertex 12-14mm, unghi de curbura 5-7° )
Indicele de refractie al materialului (subtiere)1.59 Policarbonat - foarte usor - cu 20% mai subtire si cu 30% mai usor decat CR 39. Protectie UV 100%. Foarte rezistent la impact, recomandat pt ochelari pentru copii. Garantie pe viata impotriva spargerii sau craparii. Recomandat pentru rame pe fir sau capse. REcomandat de asemenea ochelarilor pentru copii sau celor ce doresc rezistenta la spargere.
Brand lentile fotocromatice (heliomate)Transition XTRActive. Tratament fotocromatic (heliomat) foarte performant pentru lentile din plastic. Beneficii: se coloreaza foarte intens in aer liber - grad de absorbtie 80% la 35 grade. Se coloreaza moderat in masina, pana la 50% la 27 grade. Colorate foarte putin in spatii inchise (89% transmisie cu Crizal la interior si noaptea) Blocheaza 100% radiatiile UVA si UVB. Impreuna cu Crizal elimina zgarieturile, murdaria, praful, apa si reflexiile suparatoare.
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Ultra. Tratament antireflex superior, rezistenta sporita la zgarieturi mecanice, proprietati oleofobe care fac ca urmele amprentelor sa fie diminuate, strat ultra-hidrofob, proprietati antistatice
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
SKUrvorg-fot-Plus-1.59-Xtractive-Ultra-Comanda
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile de ochelari heliomate Rhein Vision Steady 2.0 1.59 Transitions XTRActive Ultra comanda