Special Price 1.284,00 RON Pret referinta catalog 1.716,00 RON

Lentile de ochelari heliomate Rhein Vision Steady 2.0 1.59 Transitions Arus Blue comanda

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeFotocromatice (heliomate) - se inchid la culoare afara dar inauntru devin incolore
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile care in interior sunt clare, dar afara se coloreaza
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Plus. Lentile foarte subtiri, foarte performante. Tehnologie punct cu punct, cu dioptrii variabile pe ambele suprafete. Proiectate cu parametrii standard de purtare (inclinare pantoscopica 8-12°, distanta vertex 12-14mm, unghi de curbura 5-7° )
Indicele de refractie al materialului (subtiere)1.59 Policarbonat - foarte usor - cu 20% mai subtire si cu 30% mai usor decat CR 39. Protectie UV 100%. Foarte rezistent la impact, recomandat pt ochelari pentru copii. Garantie pe viata impotriva spargerii sau craparii. Recomandat pentru rame pe fir sau capse. REcomandat de asemenea ochelarilor pentru copii sau celor ce doresc rezistenta la spargere.
Brand lentile fotocromatice (heliomate)Transitions gen 8. Tratament fotocromatic (heliomat) super performant. Grad de absorbtie 83% la 23 grade in functie de culoare (se inchid ca ochelarii de soare). Timp de inchidere: 35 sec. Timp de revenire la clar: 40 sec pana la 30% si 5 min pana la complet clar. Claritate maxima in spatii inchise. Blocheaza razele UVA si UVB in proportie de 100%, dar si lumina albastra daunatoare. Mentin nivelul ridicat de performanta pe o perioada indelungata. Cea mai rapida lentila fotocromatica Essilor.
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Arus Blue - impotriva luminii albastre - Blocheaza lumina albastra nociva intre 420-460nm, superdurificare , antireflex superior cu transmisie de 99%, antistatice, strat dublu ultra-hidrofob, super oleofob - urmele amprentelor diminuate, 100% protectie UV
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
SKUrvorg-fot-Plus-1.59-Transitions-ArusBlue-Comanda
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile de ochelari heliomate Rhein Vision Steady 2.0 1.59 Transitions Arus Blue comanda