Lentile de ochelari heliomate Rhein Vision Steady 2.0 1.56 Transitions Ultra comanda

Informatii suplimentare
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile care in interior sunt clare, dar afara se coloreaza
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Plus. Lentile foarte subtiri, foarte performante. Tehnologie punct cu punct, cu dioptrii variabile pe ambele suprafete. Proiectate cu parametrii standard de purtare (inclinare pantoscopica 8-12°, distanta vertex 12-14mm, unghi de curbura 5-7° )
Indicele de refractie al materialului (subtiere)1.56 Mid index plastic - se foloseste in aceeasi plaja de dioptrii ca 1.5 plastic, adica intre -3.00dpt si +3.00dpt. Mai subtire si mai usor decat 1.5, de aceea se foloseste cand se doreste acest lucru. Nu este potrivit pentru rame pe capse/surub si nici recomandat pentru rame pe fir.
Brand lentile fotocromatice (heliomate)Transitions gen 8. Tratament fotocromatic (heliomat) super performant. Grad de absorbtie 83% la 23 grade in functie de culoare (se inchid ca ochelarii de soare). Timp de inchidere: 35 sec. Timp de revenire la clar: 40 sec pana la 30% si 5 min pana la complet clar. Claritate maxima in spatii inchise. Blocheaza razele UVA si UVB in proportie de 100%, dar si lumina albastra daunatoare. Mentin nivelul ridicat de performanta pe o perioada indelungata. Cea mai rapida lentila fotocromatica Essilor.
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Ultra. Tratament antireflex superior, rezistenta sporita la zgarieturi mecanice, proprietati oleofobe care fac ca urmele amprentelor sa fie diminuate, strat ultra-hidrofob, proprietati antistatice
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
SKUrvorg-fot-Plus-1.56-Transitions-Ultra-Comanda
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile de ochelari heliomate Rhein Vision Steady 2.0 1.56 Transitions Ultra comanda