Special Price 1.249,00 RON Pret referinta catalog 1.652,00 RON

Lentile de ochelari heliomate Rhein Vision Steady 2.0 1.53 Transitions Ultra Blue comanda

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeFotocromatice (heliomate) - se inchid la culoare afara dar inauntru devin incolore
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile care in interior sunt clare, dar afara se coloreaza
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Plus. Lentile foarte subtiri, foarte performante. Tehnologie punct cu punct, cu dioptrii variabile pe ambele suprafete. Proiectate cu parametrii standard de purtare (inclinare pantoscopica 8-12°, distanta vertex 12-14mm, unghi de curbura 5-7° )
Indicele de refractie al materialului (subtiere)1.53 Trivex sau PNX. Material foarte usor, foarte rezistent la impact, de aceea se recomanda in cazul ochelarilor pentru copii. Garantie pe viata impotriva spargerii sau craparii. Ideal pentru rame pe fir sau pe capse. Vedere clara, fara aberatii cromatice. Le recomandam pentru dioptrii intre -3.00dpt si +3.00dpt.
Brand lentile fotocromatice (heliomate)Transitions gen 8. Tratament fotocromatic (heliomat) super performant. Grad de absorbtie 83% la 23 grade in functie de culoare (se inchid ca ochelarii de soare). Timp de inchidere: 35 sec. Timp de revenire la clar: 40 sec pana la 30% si 5 min pana la complet clar. Claritate maxima in spatii inchise. Blocheaza razele UVA si UVB in proportie de 100%, dar si lumina albastra daunatoare. Mentin nivelul ridicat de performanta pe o perioada indelungata. Cea mai rapida lentila fotocromatica Essilor.
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Ultra Blue - impotriva luminii albastre - Blocheaza lumina albastra nociva intre 420-460nm, culoare usor galbuie, antireflex superior, durificare, oleofobe - urme amprente diminuate, strat ultra hidrofob - aderenta redusa a picaturilor de apa, antistatice
Nivelul de performanta al tratamentelorPt. calculator - lumina albastra. Nu se pot include tratamente antiaburire sau antireflex pentru condus. Sunt dedicate celor care petrec mult timp in fata calculatorului. Includ cele mai performante tratamente de la fiecare producator.
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile de ochelari heliomate Rhein Vision Steady 2.0 1.53 Transitions Ultra Blue comanda