Special Price 844,00 RON Pret referinta catalog 1.148,00 RON

Lentile de ochelari heliomate Rhein Vision Steady 2.0 1.50 Transitions XTRActive Arus comanda

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeFotocromatice (heliomate) - se inchid la culoare afara dar inauntru devin incolore
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile care in interior sunt clare, dar afara se coloreaza
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Plus. Lentile foarte subtiri, foarte performante. Tehnologie punct cu punct, cu dioptrii variabile pe ambele suprafete. Proiectate cu parametrii standard de purtare (inclinare pantoscopica 8-12°, distanta vertex 12-14mm, unghi de curbura 5-7° )
Indicele de refractie al materialului (subtiere)1.50 Material standard, folosit in general pentru dioptrii de la -3.00 pana la +3.00dpt. Vedere clara, fara aberatii cromatice. Nepotrivit pentru rame pe surub/capse. Nerecomandat pentru rame pe fir (se pot monta, dar nu se acorda garantie), fiindca se pot ciobi in zona firului).
Brand lentile fotocromatice (heliomate)Transition XTRActive. Tratament fotocromatic (heliomat) foarte performant pentru lentile din plastic. Beneficii: se coloreaza foarte intens in aer liber - grad de absorbtie 80% la 35 grade. Se coloreaza moderat in masina, pana la 50% la 27 grade. Colorate foarte putin in spatii inchise (89% transmisie cu Crizal la interior si noaptea) Blocheaza 100% radiatiile UVA si UVB. Impreuna cu Crizal elimina zgarieturile, murdaria, praful, apa si reflexiile suparatoare.
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Arus. Superdurificare - printr-un nou proces de polimerizare, antireflex superior cu transmisie de 99%, antistatice, strat dublu ultra-hidrofob minim de aderenta a picaturilor de apa, super oleofob, 100% protectie UV400
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile de ochelari heliomate Rhein Vision Steady 2.0 1.50 Transitions XTRActive Arus comanda