Lentile de ochelari heliomate Rhein Vision Individual 1.67 Transitions XTRActive Arus Blue comanda

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeFotocromatice (heliomate) - se inchid la culoare afara dar inauntru devin incolore
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile care in interior sunt clare, dar afara se coloreaza
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Individual. Lentilele cele mai subtiri, super performante. Tehnologie punct cu punct, cu dioptrii variabile pe ambele suprafete. Tin cont de parametrii de purtare (unghi pantoscopic, distanta vertex, unghi de curbura) ai ramei si ai purtatorului. Vedere c
Indicele de refractie al materialului (subtiere?!)1.67 Optiune excelenta pentru persoane cu dioptrii mari. Cu 33% mai subtire decat 1.50 si 100% protectie UV in stare naturala clara. Recomandat pentru retete intre +/-5.00 si +/-8.00Dpt. Recomandat pentru rame pe fir sau capse. Estetica buna - lentile plate.
Tip lentile heliomateTransition XTRActive. Tratament fotocromatic (heliomat) foarte performant pentru lentile din plastic. Beneficii: se coloreaza foarte intens in aer liber - grad de absorbtie 80% la 35 grade. Se coloreaza moderat in masina, pana la 50% la 27 grade. Colorate foarte putin in spatii inchise (89% transmisie cu Crizal la interior si noaptea) Blocheaza 100% radiatiile UVA si UVB. Impreuna cu Crizal elimina zgarieturile, murdaria, praful, apa si reflexiile suparatoare.
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Arus Blue - impotriva luminii albastre - Blocheaza lumina albastra nociva intre 420-460nm, superdurificare , antireflex superior cu transmisie de 99%, antistatice, strat dublu ultra-hidrofob, super oleofob - urmele amprentelor diminuate, 100% protectie UV
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
SKUrvorg-fot-Individual-1.67-Xtractive-ArusBlue-Comanda
Produs cu pret redusNu
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile de ochelari heliomate Rhein Vision Individual 1.67 Transitions XTRActive Arus Blue comanda