Lentile de ochelari heliomate polarizante Rhein Vision Individual 1.50 Infinite Grey Ultra comanda

Informatii suplimentare
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Caracteristici lentileLentile care elimina stralucirile din plan orizontal. Foarte folositoare cand e soare puternic
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Individual. Lentilele cele mai subtiri, super performante. Tehnologie punct cu punct, cu dioptrii variabile pe ambele suprafete. Tin cont de parametrii de purtare (unghi pantoscopic, distanta vertex, unghi de curbura) ai ramei si ai purtatorului. Vedere c
Indicele de refractie al materialului (subtiere)1.50 Material standard, folosit in general pentru dioptrii de la -3.00 pana la +3.00dpt. Vedere clara, fara aberatii cromatice. Nepotrivit pentru rame pe surub/capse. Nerecomandat pentru rame pe fir (se pot monta, dar nu se acorda garantie), fiindca se pot ciobi in zona firului).
Brand lentile fotocromatice (heliomate)Infinite Grey. Tratament fotocromatic polarizant. 60% absorbtie in stare clara si 91% in stare activata. Blocheaza eficient stralucirile pe orice vreme. Imbunatateste claritatea si profunzimea campulu vizual.
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Ultra. Tratament antireflex superior, rezistenta sporita la zgarieturi mecanice, proprietati oleofobe care fac ca urmele amprentelor sa fie diminuate, strat ultra-hidrofob, proprietati antistatice
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile de ochelari heliomate polarizante Rhein Vision Individual 1.50 Infinite Grey Ultra comanda