Special Price 639,00 RON Pret referinta catalog 852,00 RON

Lentile bifocale Rhein Vision incolore CT 28 sferice 1.60 Ultra Blue comanda

Informatii suplimentare
Caracteristici specialeIncolore (atat inauntru cat si afara)
Forma pastilei Curved top - marginea superioara a pastilei este curba
Marimea pastilei 28mm - latimea pastilei in partea superioara
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariRhein Vision - Nr. 1 in Romania
Gradul de complexitate al suprafetelor lentilelor Sferice. Aveti dioptrii < +/- 4.00 dpt, cu sau fara astigmatism? Alegeti lentile sferice, care sunt lentile obisnuite.
Indicele de refractie al materialului (subtiere?!)1.60 Materialul nostru preferat! Ideal pentru rame pe fir sau surub. Cu 25% mai subtire decat 1.50, protectie UV 100% in stare naturala clara. Recomandat pentru retete intre +/-2.00 si +/-5.00D. Vedere clara, fara aberatii cromatice. Rezistenta buna la impact.
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...) Ultra Blue - impotriva luminii albastre - Blocheaza lumina albastra nociva intre 420-460nm, culoare usor galbuie, antireflex superior, durificare, oleofobe - urme amprente diminuate, strat ultra hidrofob - aderenta redusa a picaturilor de apa, antistatice
Nivelul de performanta al tratamentelorPt. calculator - lumina albastra. Nu se pot include tratamente antiaburire sau antireflex pentru condus. Sunt dedicate celor care petrec mult timp in fata calculatorului. Includ cele mai performante tratamente de la fiecare producator.
Lentile de stoc sau de comanda De comanda. Lentile care se produc la comanda, disponibile de regula in orice combinatie de dioptrii si diametre. Termenul obisnuit de livrare este de 10 zile lucratoare. Nu e neaparat necesara verificarea domeniului de fabricatie.
SKUrvb-CT-28-Sferice-1.60-UltraBlue-Comanda
Produs cu pret redusDa
Write Your Own Review
Produsul recenzatLentile bifocale Rhein Vision incolore CT 28 sferice 1.60 Ultra Blue comanda