Essilor Organic (din material plastic) Monofocal Sferice Junior Airware Crizal Prevencia Stoc

282,00 RON
Reward Points Primiti pentru articolul acesta 15 puncte de fidelitate
Valabil in cazul clientilor inregistrati cu un cont activ pe site-ul nostru.
Reward Points Primiti 5 puncte de fidelitate daca scrieti o recenzie a acestui produs
Informatii suplimentare
Caracteristici specialeIncolore (atat inauntru cat si afara), Pentru copii
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariEssilor
Grosimea lentilelor (subtiere) in functie de suprafata rezultata in urma prelucrariiSferice. Lentile cu grosime standard, cu zona sferica pe toata suprafata anterioara a lentilei. Recomandate pentru dioptrii <4dpt, cu sau fara astigmatism.
Grosimea lentilelor - functie de materialul din care sunt confectionate si indicele lui de refractie1.59 Policarbonat - foarte usor - cu 20% mai subtire si cu 30% mai usor decat CR 39. Protectie UV 100%. Foarte rezistent la impact, recomandat pt ochelari pentru copii. Garantie pe viata impotriva spargerii sau craparii. Recomandat pentru rame pe fir sau capse. REcomandat de asemenea ochelarilor pentru copii sau celor ce doresc rezistenta la spargere.
Set de tratamente aplicate pe suprafata lentilelorCrizal Prevencia - impotriva luminii albastre - este cea mai performanta lentila din familia Crizal. Razele UV periculoase si lumina albastra-violet sunt filtrate, în timp ce lumina utila este lasata sa treaca. Ofera cea mai completa protectie a lentilelor impotriva reflexiilor, murdariei, zgarieturilor, prafului si apei. Beneficii: Previne imbatranirea prematura a ochilor, contribuie la mentinerea starii generale a sanatatii. Cea mai buna vedere si transparenta de durata.
Lentile de stoc sau de comanda De stoc. Lentile deja produse, care sunt mai ieftine. Va rugam sa verificati domeniul de fabricatie. La dioptriile pe plus (lentilele vin in general in diametru 65mm) verificati daca sfera din reteta este intre 0.00 si +6.00dpt. La cele pe minus (lentilele vin in general in diametru de 70mm) verificati daca sfera din reteta este intre -7.00-0.00dpt. Si la cele pe plus si la cele pe minus cilindrul trebuie sa fie <+2.00dpt.
Pret 258,72RON
Write Your Own Review
Produsul recenzatEssilor Organic (din material plastic) Monofocal Sferice Junior Airware Crizal Prevencia Stoc
Evaluarea Dvs
Buna ziua! Suntem aici si putem discuta pe WhatsApp, daca doriti.