Essilor Organic (din material plastic) Monofocal Sferice Junior Airware Crizal Prevencia Stoc

594,00 RON
SKU
eom-1-Asferice-1.67-Sapphire UV-Stoc-1
Reward Points Primiti pentru articolul acesta 30 puncte de fidelitate
Valabil in cazul clientilor inregistrati cu un cont activ pe site-ul nostru.
Reward Points Primiti 5 puncte de fidelitate daca scrieti o recenzie a acestui produs
Informatii suplimentare
Caracteristici specialeIncolore (atat inauntru cat si afara), Pentru copii
Material lentileMaterial plastic (sticla organica) - lentilele sunt mai usoare, cu mai multe tratamente disponibile, potrivite pentru orice fel de rama, insa se zgarie mai usor.
Producator lentile ochelariEssilor
Grosimea lentilelor (subtiere) Sferice. Aveti dioptrii < +/- 4.00 dpt, cu sau fara astigmatism? Alegeti lentile sferice, care sunt lentile obisnuite.
Grosimea lentilelor in functie de material - Cu cat indicele de refractie e mai mare, lentilele sunt mai subtiri.1.59 Policarbonat - foarte usor - cu 20% mai subtire si cu 30% mai usor decat CR 39. Protectie UV 100%. Foarte rezistent la impact, recomandat pt ochelari pentru copii. Garantie pe viata impotriva spargerii sau craparii. Recomandat pentru rame pe fir sau capse. REcomandat de asemenea ochelarilor pentru copii sau celor ce doresc rezistenta la spargere.
Set de tratamente (antireflex, durificare, oleofob, hidrofob, antistatic...)Crizal Prevencia - impotriva luminii albastre - este cea mai performanta lentila din familia Crizal. Razele UV periculoase si lumina albastra-violet sunt filtrate, în timp ce lumina utila este lasata sa treaca. Ofera cea mai completa protectie a lentilelor impotriva reflexiilor, murdariei, zgarieturilor, prafului si apei. Beneficii: Previne imbatranirea prematura a ochilor, contribuie la mentinerea starii generale a sanatatii. Cea mai buna vedere si transparenta de durata.
Lentile de stoc sau de comanda De stoc. Lentile deja produse, care sunt mai ieftine. Daca cilindrul de pe reteta este mai mic de 2.00dioptrii si nu aveti o rama foarte mare, alegeti varianta de stoc
SKUeom-1-Asferice-1.67-Sapphire UV-Stoc-1
Write Your Own Review
Produsul recenzatEssilor Organic (din material plastic) Monofocal Sferice Junior Airware Crizal Prevencia Stoc
Buna ziua! Suntem aici si putem discuta pe WhatsApp, daca doriti.