Livrari gratuite pentru comenzi peste 200 Lei | Retur in 15 zile | Plata in rate cu card de credit  - pana la 6 rate
NR. TELEFON: 0724 081 880, 0723 309 480 Suport Clienti | Contul Tau | Intra in cont |

 Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art.1.1. Organizatorul campaniei este SC Rhein Vision SRL cu sediul in str. Bruxelles nr 5, Aricestii Rahtivani, Prahove, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului cu nr. J29/475/2013, CUI RO29582829.

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru toti participanti.

Art.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii.

Art.2.1. Campania promotionala poarta denumirea „Cosmopolitan, JK London, Safarro”

Art.2.2. Campania promotionala se desfasoara in perioada 15 februarie 2017 – 31 martie 2017 orele 00.00

Art2.3. Campania se desfasoara pe site-urile www.ochelari.com si www. optipro.ro, ambele fiind proprietatea SC Logse Flex Consult SRL, partener Rhein Vision

Articolul 3. Produse participante la campanie

Art.3.1. Obiectul campaniei il reprezinta ramele de ochelari de vedere din unul din brandurile Cosmopolitan, LK London, Safarro, prezentate pe site-ul ochelari.com si lentilele de stoc 1.56 Photo HMC (domeniu sferic intre +4.00 si -6.00 cu cilindru pana la max +2) si 1.6 Ultra Blue (domeniu sferic intre +6.00 si -12.00 cu cilindru pana la max +2)

Lentilele au urmatoarele caracteristi:

1.56 Photo HMC sunt fotocromatice, anti zgarieturi, antireflex, hidrofobe - alte caracteristici aici.

1.6 Ultrablue au filtru PC, tratamente anti zgarieturi, antireflex, antistatic, si sunt oleofobe si hidrofobe - alte caracteristici aici.

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art.4.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica cu domiciliul in Romania

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniei promotionale

Art.5.1. Orice persoana comanda si achita contravaloarea unei rame (sau mai multe) de ochelari din unul din brandurile Cosmopolitan, JK London sau Safarro in perioada mentionata mai sus,  primeste, cu titlu gratuit, o pereche de lentile din produsele participante. Tipul lentilelor si dioptriile vor fi alese de catre client. Lentilele cadou vor fi oferite in limita stocului si al domeniului de fabricatie disponibil.

Nu se primeste alt produs in afara celui comandat iar clientul nu poate primi contravaloarea lentilelor in bani sau discount.

Livrarea este gratuita si se face doar pe teritoriul Romaniei.

Articolul 6. Modalitate identificare si cumparare

Art.6.1. O persoana poate achizitiona mai multe rame.

Articolul 7. Limitarea Raspunderii

Art.7.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campania. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda poate refuza acordarea premiului.

Art.7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

Art.7.3. Daca participarea la concurs se face prin Facebook, orice participant este de acord ca acest concurs nu este sub nicio forma sponsorizat, sustinut, administrat sau asociat cu Facebook.

Articolul 8. Taxe si impozite

Art.8.1 Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare.

Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor online.

Articolul 9. Litigii

Art.9.1 Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Articolul 10. Intreruperea campaniei promotionale

Art.10.1 Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site-uri)

Articolul 11. Regulamentul campaniei promotionale

Art.11.1 Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil gratuit pe site-urile www.ochelari.com si www. optipro.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Orice contestare avand ca obiect campania promotionala poate fi depusa la adresa SC Logse Flex Consult SRL, cu sediul in Ploiesti, str. Rachitei nr.18 sau pe mail la office@ochelari.com