Livrari gratuite pentru comenzi peste 200 Lei | Retur in 15 zile | Plata in rate cu card de credit  - pana la 6 rate
NR. TELEFON: 0724 081 880, 0723 309 480 Suport Clienti | Contul Tau | Intra in cont |

Campania promotionala pentru magazinul ochelari.com

 

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art.1.1. Organizatorul campaniei este SC Logse Flex Consult SRL, cu sediul in Ploiesti, str. Rachitei nr.18, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/1875/29.11.2013, CUI 32531469

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru toti participanti.

Art.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii.

Art.2.1. Campania promotionala poarta denumirea „Cu un like sau un share vezi mai bine”

Art.2.2. Campania promotionala se desfasoara in perioada 04 februarie 2017 – 03 martie 2017 orele 00.00

Art2.3. Campania se desfasoara pe site-urile www.ochelari.com si www. optipro.ro, ambele fiind proprietatea SC Logse Flex Consult SRL

Articolul 3. Produse participante la campanie

Art.3.1. Obiectul campaniei il reprezinta orice rama de ochelari de vedere marcata ca fiind pe stoc la momentul tragerii la sorti

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art.4.1. De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica cu domiciliul in Romania

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniei promotionale

Art.5.1. Orice persoana acorda un like paginii de Facebook ochelari.com in baza postului din 04 februarie de pe pagina de Facebook ochelari.com, are dreptul de a participa la o tragere la sorti pentru a castiga un premiu. Este vorba de un singur premiu, care se va acorda unui singur castigator stabilit prin tragere la sorti. Acest premiu consta intr-o rama de ochelari de vedere, ce poate avea orice valoare, aleasa de castigator din sectiunea „Rame ochelari de vedere” de pe site-ul ochelari.com, care la momentul tragerii la sorti se afla pe stoc.

Daca acel castigator si-a creat si un cont pe site-ul ochelari.com, va primi cu titlu gratuit si un vaucher pentru achizitionarea de lentile in valoare de 50 RON

Participarea la concurs nu este conditionata de o achizitie.

Nu se primeste alt produs in afara celor aflate pe stoc iar produsul ales si nici vaucher-ul nu poate fi schimbat pentru contravaloarea sa in bani.

Tragerea la sorti se va face utilizand un program si va fi filmata si prezentata pe pagina de facebook ochelari.com

Livrarea este gratuita si se face doar pe teritoriul Romaniei.

Castigatorul va fi contactat pe email sau pe social media in termen de 5 zile de la tragerea la sorti. Va avea la dispozitie 15 zile pentru a raspunde. Daca acest lucru nu se va intampla in termenul precizat anterior, un alt castigator va fi ales prin tragere la sorti.

Articolul 6. Modalitate identificare si cumparare

Art.6.1. O persoana poate acorda mai multe like-uri, acest lucru sporindu-i sansele de castig

Articolul 7. Limitarea Raspunderii

Art.7.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campania. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda poate refuza acordarea discountului;

Art.7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

Art.7.3. Daca participarea la concurs se face prin Facebook, orice participant este de acord ca acest concurs nu este sub nicio forma sponsorizat, sustinut, administrat sau asociat cu Facebook.

Articolul 8. Taxe si impozite

Art.8.1 Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare.

Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor online.

Articolul 9. Litigii

Art.9.1 Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Articolul 10. Intreruperea campaniei promotionale

Art.10.1 Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site-uri)

Articolul 11. Regulamentul campaniei promotionale

Art.11.1 Regulamentul campaniei promotionale este afisat si disponibil gratuit pe site-urile www.ochelari.com si www. optipro.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Orice contestare avand ca obiect campania promotionala poate fi depusa la adresa SC Logse Flex Consult SRL, cu sediul in Ploiesti, str. Rachitei nr.18 sau pe mail la office@ochelari.com